Strona Główna AMERYKANY.COM
Tylko prawdziwe amerykańskie bryki, palenie gumy, bulgot V8 i cruzowanie ku zachodowi słońca!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Event East 2013 - Chełm
Autor Wiadomość
carlito 

Wóz: Camaro RS '92
Wysłany: 2013-05-29, 18:42   Event East 2013 - Chełm

Zapraszamy na kolejną edycję Moto Event East 2013! Już 29 czerwca 2013 roku Hala Miejska w Chełmie przy ulicy Granicznej 2a zamieni się w miejsce gdzie będziecie mogli zobaczyć przeróżne perełki motoryzacyjne. Aby uchylić rąbka tajemnicy zdradzimy Wam, że zaprosiliśmy na tegoroczny zlot wielu właścicieli aut unikatowych w Polsce. Oczywiście tak jak w roku ubiegłym również miłośnicy motocykli odnajdą się na imprezie. Nie zawiodą się również Ci, którzy oczekują wrażeń estetycznych nie tylko pod względem motoryzacyjnym. Event ozdobią piękne modelki, które wystąpią w iście gwiazdorskim stylu, na czerwonym dywanie. Ze względu na pokaz mody "Carwalk" i kobiety będą miały na co popatrzeć - to nie będzie zwykłe chodzenie po wybiegu, w pokaz zostaną wplecione elementy choreograficzne, także na pewno nie zawieje nudą!

Dla ambitnych motomaniaków przygotowaliśmy nie lada atrakcję - dla wszystkich chcących sprawdzić swoje auto pod względem osiągów na zlocie zagości hamownia! Jeszcze głośniej, jeszcze ostrzej, jeszcze bardziej emocjonująco! Wszystkie wypisane atrakcje to tylko kropla w morzu tego, co będzie można zobaczyć na tegorocznej edycji naszej imprezy. Nie możesz tego przegapić! Jeśli jesteś właścicielem nietypowego auta w które wkładasz dużo serca i umiejętności - skorzystaj z formularza zgłoszeniowego i pokaż się na zlocie!

Czekamy na Was. Do zobaczenia 29 czerwca.

Zapowiedź numer I:

http://www.wschodnia.tv/m...vol-i-zapowiedz

Organizator:
Telewizja Internetowa - www.wschodnia.tv

Współorganizatorzy:
Lubelskie Klasyki Nocą - www.facebook.com/Lubelskie.Klasyki
Agencja modelingowa - www.magmar-models.pl

Strona imprezy:
www.motoeast.pl

Partnerzy Medialni:

www.motokiller.pl
www.joemonster.org
tvwlodawa.pl
hrubieszow.info
Super Tydzien Chełmski

https://www.facebook.com/events/343138815788492/

-----------------------------------------------------------------------------------

ktoś się wybiera? w tamtym roku było całkiem przyjemnie, mam chęć podjechać i tym razem, ktoś chętny?

ntr 
Administrator
GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
Wysłany: 2013-05-30, 13:10   

Ja najwyżej BMW, klasykiem to obciach na tunerską imprezę przyjechać. To jak w glanach i skórze przyjść na koncert disko-polo :D

nyos 
Wspierający

Wysłany: 2013-05-30, 17:18   

O to ja może vetę wezmę, platik będzie pasował :)

carlito 

Wysłany: 2013-05-31, 12:42   

ale Wy zawsze macie problemy... plastikowe :D

ntr 
Administrator
GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
Wysłany: 2013-05-31, 14:14   

Nie no co kto lubi. Ja lubię zloty, gdzie jest grill, palenie gumy, whisky i rock & roll

Inni może wolą te gdzie są ryczące golfy, ledy na spryskiwaczach, spodnie w kancik i diskopolo - nie oceniam/krytykuję, tylko mówię, że jeśli będę, to tylko dla towarzystwa, a do tego wyszukane auto mi nie potrzebne :)

Ostatecznie klockiem bym przyjechał, ale to kompletna seria to się nie nada.. a w BMW przynajmniej felgi mam "tuningowane", bo od M3 8)

carlito 

Wysłany: 2013-05-31, 14:52   

właśnie o to chodzi żeby było towarzystwo, oni niech tam sobie chodzą wyżelowani, nie przeszkadzają mi a grill... rozpalmy sobie i będzie, ja chętnie :)

cornholio01 

Wóz: Ford Mustang 95',Ford Expedition 98'
Wysłany: 2013-06-02, 00:26   

a ja niewiem co u mnie będzie 29-go,może tak może nie się okaże ale jak bym mógł to mogę się zabrać z kimś ewentualnie swoim na grilla ;-)

Techno200 
Wspierający

Wóz: Fbody
Wysłany: 2013-06-02, 20:16   

Dawac dawac ludzie, bedzie fajnie.

Malkam 

Wysłany: 2013-06-02, 22:09   

Ajjj Panowie Panowie, a Wy znowu z tuningiem i golfami....tu Was zaskoczę:) Będzie głośno, trochę egzotycznie, trochę po amerykańsku, trochę po japońsku, trochę klasycznie i trochę zabytkowo. W tym roku będzie mniej tuningu a więcej perełek na skalę ogólnopolską a nawet światową. Czy BMW lub plastiki o których mówicie będzie pasował do takich aut jak Nobel, Lamborghini Murcielago, czy masa zabytków typu Peugeot 203, Oldsmobile, tłum Cadillacow etc? Będziemy zaszczyceni jeśli amerykańska motoryzacja szumnie zawita na Moto Event upiększając sektor aut amerykańskich. W tym roku wszystko będzie miało swoje miejsce:) każdy będzie reprezentował tą szkołę motoryzacji jaką preferuje i kocha. Nie zawiedźcie !!! Dla każdego konkursy, atrakcje, piękne dziewczyny dla pocieszenia oka, smakołyki i przednie męskie napoje:) Zapraszamy do wypełnienia formularza zgłoszeniowego, dwa zdjęcia plus opis - to nam uprości kwestie administracyjne. Co więcej jeśli macie wątpliwości do tego czy klasyki się nadają na tegoroczny Moto Event - współorganizatorem są Lubelskie Klasyki Nocą, które tłumnie zawitają na tegoroczną imprezę. Zapraszamy!!!

Pozdrawiam
Kamil Malczewski

carlito 

Wysłany: 2013-06-03, 08:34   

Malkam napisał/a:
... Dla każdego konkursy, atrakcje, piękne dziewczyny ...

no tym ostatnim mnie namówiłeś ;) :twisted:

a tak poważnie ja się wybieram
(ale nie wysyłam zgłoszenia bo to jeszcze trochę czasu a w razie jak by coś wypadło to głupio będzie ;P)
w tamtym roku było fajnie, pewnie kilka osób się wybierze tylko jak to tutaj zwykle bywa muszą trochę popłakać i ponarzekać ;)
dobrze by było jak w tamtym roku razem na kilka aut, wtedy fajnie jest

Malkam 

Wysłany: 2013-06-03, 13:08   

Apropo zgłoszeń - mimo wszystko nalegam wysyłać zgłoszenia etc. Będziemy mogli oszacować ilość, przygotować konkretne sektory/miejsca dla aut, przygotujemy również dzięki temu zapas materiałów i "przywilejów" dla zlotowiczów:) Jak się nie uda przyjechać z jakichś powodów - zdarza się, postaramy się zrozumieć i nie zdenerwować :)

[ Dodano: 2013-06-04, 09:25 ]
A o to relacja z Amcarshow :)

http://wschodnia.tv/motor...hrubieszow-2013

carlito 

Wysłany: 2013-06-05, 11:01   

właśnie zobaczyłem że w ten dzień gramy z Tytanami mecz i nie będę mógł pojechać :(
szkoda bo szykuje się fajna impreza

Stenn 
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wysłany: 2013-06-07, 11:01   

Wypada się pojawić biorę namiot 74 (jakby kropiło) jakby co , grilla skołujemy jak ostatnio postawimy auta w ,,Biskupin" i ognia w środku ... a ledy niech sobie błyskają ...
Zróbmy listę:
1. Stenn
2. Techno 200
....

Maniek 
Wspierający

Wóz: Ford Thunderbird 1976
Wysłany: 2013-06-07, 11:34   

1. Stenn
2. Techno 200
3. Maniek - na 80%

Stenn 
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wysłany: 2013-06-07, 19:33   

1. Stenn
2. Techno 200
3. Maniek - na 80%
4. Herezja - Challenger (74ACC)
5. Tomek - Beer patrol (74ACC)
6. Olo - Town Car (74ACC)
7. Młody - Camaro SS

Odpowiedz do tematu