Lubelskie Klasyki Nocą (28.06.2012) |
Autor |
Wiadomość |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2012-06-29, 09:58
|
|
|
Proponuję z szacunkiem dla organizatora znalezienie miejsca nie koniecznie w centrum , na uboczu bez zgiełku marketowego ... tam gdzie będzie można rozsiąść się rozpalić grilla - będzie meetingowo a nie ,,garażowo" Pozdrawiam. |
_________________ www.americancarclub.strefa.pl
www.zlotautamerykanskich.strefa.pl |
|
|
|
 |
carlito

Wóz: Camaro RS '92
|
Wysłany: 2012-06-29, 16:58
|
|
|
nie wiem czemu ale ja lubię gdy jest więcej odwiedzających, może dlatego że sam jestem tylko gościem który czeka aż go ktoś zabierze na zlot ale jak się ludzie kręcą to jest fajnie, co raz się z kimś pogada, w koło uśmiechnięte gęby, mi tam pod tym tesco jakoś pasowało - ludzie w różnym wieku od dzieci po dziadków łażą i się dziwują :P
a do olimpu mimo że mieszkam zaraz obok to jakoś mi się nawet nie chciało ruszać |
|
|
|
 |
santa fe
Wspierający
Wóz: Chevy C1500 '96 / V8 5,7L
|
Wysłany: 2012-06-29, 22:18
|
|
|
carlito napisał/a: | nie wiem czemu ale ja lubię gdy jest więcej odwiedzających....... ale jak się ludzie kręcą to jest fajnie, co raz się z kimś pogada, w koło uśmiechnięte gęby, mi tam pod tym tesco jakoś pasowało - ludzie w różnym wieku od dzieci po dziadków łażą i się dziwują |
no też mnie się tak wydaje, a mój małoletni katalizator rzeczywistości ma identyczny pogląd w tej sprawie |
|
|
|
 |
|