Lubelskie Klasyki Nocą (26.07.2012) |
Autor |
Wiadomość |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2012-07-30, 16:41
|
|
|
Maniek napisał/a: | desel????? |
2,0 benzyna na gaźniku z podtlenkiem gazotu. |
|
 |
carlito

Wóz: Camaro RS '92
|
Wysłany: 2012-07-30, 20:48
|
|
|
to ja się pojawię z aparatem
ntr napisał/a: | Maniek zgadzam się. Na razie to muszę sprzedać zalegające koszulki, bo na razie to ciągle do tematu dopłacam, a przecież miało być na odwrót i te gadżety miały pomóc w utrzymaniu stronki.. ... |
ntr no offence ale żeby schodziło to musiało by być moim zdaniem fajniejsze logo, fajniejszy projekt koszulki i jeszcze te druk... |
|
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2012-07-30, 22:42
|
|
|
Z chęcią bym się pojawił ... ale jeżeli mam gnać 120km w jedną stronę żeby w garażu posiedzieć jak na dworcu to dziękuję. Było tyle rozmów na ten temat że można się spotkać i coś ożywić, to może tak w weekend Jezioro Białe ... z familiadą? Można coś zorganizować oby szybko ... z decyzjami. Czy akurat trzeba być przyczepionym pod klasyki z tymi spotkaniami. Maniek jest wiele okazji tylko trzeba je stwarzać ... |
_________________ www.americancarclub.strefa.pl
www.zlotautamerykanskich.strefa.pl |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2012-08-01, 17:21
|
|
|
carlito napisał/a: | ntr no offence ale żeby schodziło to musiało by być moim zdaniem fajniejsze logo, fajniejszy projekt koszulki i jeszcze te druk... |
Karol, koszulki miały powstać by:
1. Móc jakoś identyfikować się jako grupa na zlotach
2. By wesprzeć mnie w utrzymywaniu tego wszystkiego
i na wczoraj, bo terminy Nas goniły.
Jakość druku - nie wiem co jest nie tak, nie jest to jakaś tania prasowanka, ani tani wydruk w 2-3 kolorach.. w każdym razie starałem się wybrać się najlepszą opcję. Moim zdaniem wyszło OK, jeśli widzisz pole do poprawy - jest od tego wątek. Projekt też był dyskutowany, szkoda, że nie przedstawiłeś swoich uwag wtedy Po fakcie ciężko coś poprawić.
Na razie udało się odfajkować pkt.1
Z drugim wyszło na razie tak, że straciłem jeszcze więcej kasy. Dlatego w tym momencie, by robić dalsze projekty i cokolwiek innego, muszę sprzedać to.. każdemu chętnemu. Nie jest to działalność komercyjna, czy sklep z koszulkami, żebym ryzyko miał wliczone w cenę. Drugiej serii tego wzoru raczej też nie będzie A kolejne będą wyłącznie w ilości zamówionej przez sieć, nie zamierzam wydrukować nawet jednej więcej niż zamówione. Niestety tym razem byłem postawiony trochę pod ścianą - albo wydrukuję tyle i tyle, albo wcale. Tak się sprawy mają
Stenn napisał/a: | Z chęcią bym się pojawił ... ale jeżeli mam gnać 120km w jedną stronę żeby w garażu posiedzieć jak na dworcu to dziękuję. |
Andrzej, tam się spotykamy, co się wydarzy dalej - zależy od samych ludzi. Ostatnim razem po 30min pojechaliśmy kręcić bączki i takie tam.. Ja ze swojej strony mogę zabrać grilla i akcesoria, za kolegów ich humor, czy pomysł na wieczór nie mogę odpowiadać. Jeśli chodzi o mnie, jestem za by na klasykach się zebrać, a potem robić to co większość sobie zażyczy. |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

|
Wysłany: 2012-08-01, 18:23
|
|
|
Kuba co do Klasyków ... nic nie mam - ale po prostu chodzi mi o to że możemy się spotkać nie koniecznie na klasykach ... proponowałem że zorganizuję spływ kajakami Bugiem (bez odzewu cisza) oraz teraz spotkanie nad Jeziorem Białym ... gdzie pojawili by się chłopaki z Włodawy (zaproponowali że z chęcią pokażą co fajnego mają w firmie ... cyt. ,,jak niewiele osób, to zapraszam do siebie na firmę, pokaże swoje auta, te w trakcie naprawy, naprawione, i do naprawy, a mam tam m.in. lamborghini murcielago, noble m12 gto3, maserati biturbo, jaguar xjs, ferrari f430, aston martin v8 vantage, lotus esprit, i mustang '65 fastback, mocno rozbity, reszta aut jest w innych zakładach"
Jeżeli klasyki maja być wykładnią spotkań to dla mnie jedynie w tej formie raz na miesiąc do zaakceptowania. A uważam że należy się spotykać i integrować w różny sposób i formie ... chyba że się mylę ...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
Wóz: Ford Thunderbird 1976
|
Wysłany: 2012-08-01, 19:21
|
|
|
Stenn ma rację, że można zorganizować coś więcej niż tylko nasze spotkania na LKN. Ja najchętniej pojechałbym sam, ale jest to niemożliwe.. a użerać się z dzieckiem jak na zlocie to ja już nie mam sił... dlatego ja przemilczałem temat...
....no ale winni się tłumaczą... |
_________________ www.geodezja.lublin.pl - Profesjonalny sprzęt geodezyjny
 |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2012-08-01, 19:30
|
|
|
mi osobiście pomysł z wyjazdem nad Białe bardzo się podoba. Mogę zadeklarować nawet że 10-12 sierpień zaklepuję na ten cel.(inne terminy do dogadania)
A co do koszulek to uważam że są świetne i Kubie należy się wielka pochwała za pomysł, chęci i realizację. |
|
 |
santa fe
Wspierający
Wóz: Chevy C1500 '96 / V8 5,7L
|
Wysłany: 2012-08-01, 20:16
|
|
|
carlito napisał/a: |
ntr no offence ale żeby schodziło to musiało by być moim zdaniem fajniejsze logo........ | na to jest zdecydowanie za późno, bo logo funkcjonuje od wielu lat, no można zrobić niby jak PiZetjU, ale.............. reszta temat otwarty. Pierwotnie miał to być duży "ryj" z przodu i duża "dupa" z tyłu opatrzone logiem u dołu, ale z różnych powodów zostało to zmienione (dwa razy wyższa cena produkcji, głównie), ale prototypy nigdy nie wchodzą do produkcji
AM2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 9840 raz(y) 49.46 KB |
AM1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 9840 raz(y) 45.61 KB |
|
|
|
|
 |
carlito

|
Wysłany: 2012-08-01, 20:35
|
|
|
santa fe napisał/a: | carlito napisał/a: |
ntr no offence ale żeby schodziło to musiało by być moim zdaniem fajniejsze logo........ | na to jest zdecydowanie za późno, bo logo funkcjonuje od wielu lat, no można zrobić niby jak PiZetjU, ale.............. reszta temat otwarty. Pierwotnie miał to być duży "ryj" z przodu i duża "dupa" z tyłu opatrzone logiem u dołu, ale z różnych powodów zostało to zmienione (dwa razy wyższa cena produkcji, głównie), ale prototypy nigdy nie wchodzą do produkcji |
nigdy nie jest za późno na dobre zmiany to logo może i funkcjonuje od wielu lat ale gdzie...?
kto je widział i kto kojarzy...
zobaczcie koszulki zlotu z Hrubieszowa, dla mnie mają klimat, sam śmigam w niej często, podobają mi się bardzo
zaproponowałem tylko nieśmiało swoją pomoc ale nieee namawiam,
ale schodzimy z tematu, do zobaczenia jutro na zlocie |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2012-08-01, 21:04
|
|
|
B_Bandzior napisał/a: | Saper napisał/a: | W następnym tygodniu może nawet będę w Lublinie |
Saper tydzień bez wyjazdu? myślisz że Ci się uda? |
Tydzień bez wyjazdy raczej nie jest możliwy, ale jutro kończę w Staszowie o 16 tej, więc na klasyki się wyrobię!
Dodatkowo dziś wieczorem wpadła do TA nowa cewka, co rozwiązało problem z odpalaniem
Jeżeli chodzi o logo, to IMHO powinno zostać. A z jakości koszulek jestem zadowolony!!! |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
Wóz: Ford Thunderbird 1976
|
Wysłany: 2012-08-01, 21:23
|
|
|
carlito napisał/a: |
zobaczcie koszulki zlotu z Hrubieszowa, dla mnie mają klimat, sam śmigam w niej często, podobają mi się bardzo |
A mnie w pracy zjebali za gotycką czcionkę na tej koszulce....., że to takie nieamerykańskie...
Koszulki amerykany.com są OK, nie ma co się przyczepiać.... |
_________________ www.geodezja.lublin.pl - Profesjonalny sprzęt geodezyjny
 |
|
|
|
 |
**OSKAR**
Wspierający
|
Wysłany: 2012-08-01, 21:30
|
|
|
O której jedziecie na klasyki standardowo 20.30 ? |
|
|
|
 |
carlito

|
Wysłany: 2012-08-01, 21:49
|
|
|
Maniek napisał/a: | carlito napisał/a: |
zobaczcie koszulki zlotu z Hrubieszowa, dla mnie mają klimat, sam śmigam w niej często, podobają mi się bardzo |
A mnie w pracy zjebali za gotycką czcionkę na tej koszulce....., że to takie nieamerykańskie...
Koszulki amerykany.com są OK, nie ma co się przyczepiać.... |
Maniek nie czepiam się, chciałem pomóc... nie ważne...
a na przejazd klasykowy nie jedziecie?
http://imageshack.us/phot...814/mapalbn.jpg |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

|
Wysłany: 2012-08-01, 21:56
|
|
|
Maniek ... a kto u Ciebie w pracy jest znawcą kaligrafii i jej historii, zasadności wykorzystywania, budowy i znaczenia marketingowego logotypu ... wpisywania fontów w obraz i wymowności. Wybacz ale ... ile osób tyle opinii tylko ja na co dzień spotykam z racji zawodu ekspertów (Polak na wszystkim się zna). Dobrze że jest Word to co niektórzy wiedzą już wszystko ... Co do t-shirtów problem nie polega na tym jak one wyglądają tylko na marketingu ich sprzedaży. Kuba weź jutro kilka, zawieś na aucie i zaczep kartę z ceną zobaczysz kupią z ulicy ludzie i dobrze ... bo na tym ma polegać info ma iść w świat i w ten sposób powstaje marketing szeptany (najlepszy jaki istnieje) . Co to, skąd masz itd ...
Mam nadzieję że jutro uda mi się z Wami spotkać. Do zobaczenia i bez brania tego co wyżej napisałem za agresję ... po prostu piszę co myślę bez słodzenia.
Ps. koszulkę amerykany.com lubię ... |
|
|
|
 |
santa fe
Wspierający
Wóz: Chevy C1500 '96 / V8 5,7L
|
Wysłany: 2012-08-01, 22:11
|
|
|
carlito napisał/a: | ..........
nigdy nie jest za późno na dobre zmiany to logo może i funkcjonuje od wielu lat ale gdzie...?
zaproponowałem tylko nieśmiało swoją pomoc ale nieee namawiam,
|
Dla mnie odświeżanie loga, to nic złego, wiele firm tak robi, zwykle na gorsze (hehehe) ale czasem na lepsze, może akurat. Nie namawiaj tylko zrób projekty - bo jak masz coś fajnego na tapecie to szkoda by było się tym nie podzielić. Pewnie będą jakieś następne, jak Kuba się otrząśnie z kłopotu z tymi już wydrukowanymi Działaj więc. |
|
|
|
 |
|