Strona Główna AMERYKANY.COM
Tylko prawdziwe amerykańskie bryki, palenie gumy, bulgot V8 i cruzowanie ku zachodowi słońca!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Felgi "renowacja"
Autor Wiadomość
santa fe 
Wspierający

Wóz: Chevy C1500 '96 / V8 5,7L
Wysłany: 2009-08-30, 19:34   

Tak głośno myślę, biały mi się podoba jednak, czarna matowa maska to znany motyw, jeszcze z przed ery karbonu, muscle carowy zabieg z lat 70tych. Laminatowa pokrywa + zapinki - tak zwana "drżąca maska", ale do tego to chyba nie bardzo, będzie wyglądał jak po stłuczce a nie jak torpeda.

ntr 
Administrator
GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
Wysłany: 2009-08-30, 22:55   

Wszystko co "wygląda na", a nie jest to mniejsza lub większa wioska.. Jak będziesz robił dragstera ze swojej bryki, to taka maska z laminatu z zapinkami będzie w sam raz. A w seryjnym aucie bez modyfikacji.. to taki zdeka wiejski tuning..

Poza tym inaczej taka maska wygląda na Baracudzie z lat '70, a inaczej na pickupie z '90..

santa fe 
Wspierający

Wysłany: 2009-08-31, 10:10   

No nie, jasne że nie, oczywiście, że tak. Raczej nie jestem "wsiokiem" ;-) Tak se tyko dywaguje. Jeśli będzie jakaś wieś, to klasyczna amerykańska, bo to wsioki pierwszej wody.
Ale takie rzeczy weszły do kanonu i już. Można rozważać czy lusterko wewnętrzne w kształcie
"bowtie" z grubego aluminium CNC to już wiocha, czy prawie wiocha. W/g miłośników klasycznych angielskich aut, to to totalna pomyłka, w/g chłopaka z Dżordżi to szyk. Ja sobie takiego szyku zadam :mrgreen: Wtaranię do środka całą masę polerowanego aluminium. A już zacząłem od gałek do radia ;-) Fabryczne detale w środku to tandeta jak nie wiem co.

Matys13 
V8 OWNER

Wóz: Trans Am 95
Wysłany: 2009-08-31, 12:37   

Uuu to ja widze, że masz ciągotki do bling bling :mrgreen:
P.S. Twoje auto Twoja sprawa ;-)

ntr 
Administrator
GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
Wysłany: 2009-08-31, 12:37   

Podziwiam Twój zapał, ale mam tylko nadzieję, że to wszystko jednak będzie ze smakiem i wedle jakiejś ustalonej wizji.. 8)

santa fe 
Wspierający

Wysłany: 2009-09-05, 15:37   

Panowie! żadne takie, nie nawidzę tego, blink, blinków, dubów, wielkich felg na niskich oponach i takich. Wymiana tandetnych pokręteł na aluminiowe krzywdy mu nie uczyni na pewno, nie znoszę tych fabrycznych gałek, są w nim wyjątkowo nijakie, i połamane poza tym. Na zewnnątrz raczej czyszczenie formy niż czepianie pierdół, chociaż on już i tak jest ogołocony trochę z fabrycznych dodatków na budzie, nie będe radykalnie zmieniał jego stylu bo taki mi się podoba, z dupą zadartą do góry na "red neck'a" i posadzonym przodem.

Odpowiedz do tematu