My mieliśmy jeszcze małą paradę w niedzielę, postaliśmy jeszcze trochę pod sceną w parku, potem wieża widokowa. Zmordowany jestem strasznie, ale warto było....
Zajeżdżam na stacje z cyklonem w Miączynie przed Zamościem. Gość się pyta jaki silnik, spalanie itp... Mówię mu, że zlot był w Hrubieszowie, a on:
"Panie ja wiem... nie takie fury jak ta tu tankowały.... Przed chwilą były dwa Pontiac'i... czerwony i czarny..."
Nyos, wiem kto chciał ukraść GP, zrobiłem nawet foto...
A tu jeszcze filmiki od Karola, bo nie chciałem przenosić razem z komentarzem/realacją ze zlotu..
carlito napisał/a:
[ Dodano: 2012-05-28, 23:53 ]
Maniek napisał/a:
My mieliśmy jeszcze małą paradę w niedzielę, postaliśmy jeszcze trochę pod sceną w parku, potem wieża widokowa. Zmordowany jestem strasznie, ale warto było....
Ja w niedzielę miałem inne atrakcje Reprezentowałem Zlot na strzelnicy w Zamościu.
Wyszło całkiem klimatycznie, bo zamiast Glock'a 17, z którego strzelałem ostatnio, tym razem trafił się rewolwer
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum