Cruz & kiełbaska |
Autor |
Wiadomość |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2011-04-09, 15:40 Cruz & kiełbaska
|
|
|
Może ma ktoś ochotę dziś/jutro/w najbliższym czasie przecruzować się nad jakąś wodę/polanę/cokolwiek, w okolicach Lublina celem spożycia kiełbaski z grila, czy też napiciem się piwka?
A może ktoś ma żyłkę rybaka czy coś - mam sporą pakę wędka, wiaderko, a nawet i podbierak się zmieści, a świeża rybka znakomicie może kiełbaskę zastąpić |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
mike
Czerwone są szybsze

Wóz: 3gen firebird 4BlackBetty
|
Wysłany: 2011-04-11, 20:15
|
|
|
Ja bym się pisał na taka imprezę jeziorna , lecz póki co mój woz nie bardzo ... |
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2011-04-12, 07:10
|
|
|
Moglibyśmy zrobić grilla przy tym stawie za Dysem przy lesie, tam gdzie jedliśmy kebaba Z Saperem, tego którego kupiliśmy w Niemcach wychodząc z pracy (w Lublinie) tylko na chwilę coś zjeść. |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2011-04-12, 11:16
|
|
|
nyos napisał/a: | Moglibyśmy zrobić grilla przy tym stawie za Dysem przy lesie, tam gdzie jedliśmy kebaba Z Saperem, tego którego kupiliśmy w Niemcach wychodząc z pracy (w Lublinie) tylko na chwilę coś zjeść. |
Miejsce się nadaje! Wędka też się jakaś znajdzie.
Tylko że trzeba jeszcze poczekać na pogodę |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2011-04-12, 15:54
|
|
|
nyos napisał/a: | Moglibyśmy zrobić grilla przy tym stawie za Dysem przy lesie, tam gdzie jedliśmy kebaba Z Saperem, tego którego kupiliśmy w Niemcach wychodząc z pracy (w Lublinie) tylko na chwilę coś zjeść. |
O tym właśnie miejscu myślałem. Obiekt prywatny, więc nie trzeba jakichś licencji czy innych bzdur by połowić ryby, tylko tam zapłacić za dzień i można się relaksować
Kurde, już się nie mogę doczekać na kolejną meksykańską akcję!
Wkręciłem się w te klimaty, tak, że ostatnio nawet jem na obiad kurczaka z sosem meksykańskim i szukam przepisów na buritto i tortille |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2011-04-17, 23:56
|
|
|