Blacharz-lakiernik |
Autor |
Wiadomość |
mike
Czerwone są szybsze

Wóz: 3gen firebird 4BlackBetty
|
Wysłany: 2011-09-05, 13:02 Blacharz-lakiernik
|
|
|
Powoli a nawet bardzo powoli rozglądam się za kimś kto profesjonalnie zajmie się wyglądem Firebirda , nie interesuje mnie "Heniek" ze stodoły co potrafi tylko nałożyć kilo szpachli i trysnąć obfitym zaciekiem zważonej farby .....
Jeżeli macie jakichś znajomych , malowaliście swoje auta gdzieś albo słyszeliście cokolwiek o jakimś zakładzie specjalizującym się w tym bardzo prosiłbym o opinie zarówno pozytywne jak i negatywne
Pzdr |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2011-09-05, 19:55
|
|
|
Może Krawcu |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
mike
Czerwone są szybsze

|
Wysłany: 2011-09-05, 20:37
|
|
|
ale poważnie ?? bo jego prace które do tej pory widziałem nie wróżą mojego zadowolenia chyba że coś się zmieniło w jego sztuce |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2011-09-05, 22:28
|
|
|
A poważnie to w Lublinie znam tylko jedno miejsce... na Janowskiej, z resztą sam wiesz gdzie |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
mike
Czerwone są szybsze

|
Wysłany: 2011-09-06, 06:35
|
|
|
pewnie odwiedzę |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2011-09-06, 10:01
|
|
|
nyos też coś ostatnio malował, może niech się wypowie, bo chyba zaliczył ze dwóch lakierników to ma jakieś porównanie, no i świeże informacje. Szymon też na okrągło coś maluje, może santa fe też kogoś zna.
No chłopaki, pomóżcie mikiemu!
Ja malowałem ponad 7lat temu auto i to przez jakichś magików od Szymona. Było tanio (w miarę), ale dobrze to by spec raczej nie powiedział.
Jak na moje oko - do zaakceptowania. Ale ja jestem przeciętnym gościem, mam średnie oczy i średni słuch, więc nie trzeba mi paint jobu za 30tys, ani systemu audio za drugie tyle (po prostu fizycznie z nich nie skorzystam )
Nie wiem jakie są Twoje preferencje i atrybuty audio-wizualne |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
mike
Czerwone są szybsze

|
Wysłany: 2011-09-06, 16:25
|
|
|
ntr napisał/a: | nyos też coś ostatnio malował, może niech się wypowie, bo chyba zaliczył ze dwóch lakierników to ma jakieś porównanie, no i świeże informacje. Szymon też na okrągło coś maluje, może santa fe też kogoś zna.
No chłopaki, pomóżcie mikiemu!
Ja malowałem ponad 7lat temu auto i to przez jakichś magików od Szymona. Było tanio (w miarę), ale dobrze to by spec raczej nie powiedział.
Jak na moje oko - do zaakceptowania. Ale ja jestem przeciętnym gościem, mam średnie oczy i średni słuch, więc nie trzeba mi paint jobu za 30tys, ani systemu audio za drugie tyle (po prostu fizycznie z nich nie skorzystam )
Nie wiem jakie są Twoje preferencje i atrybuty audio-wizualne |
He he dzięki za apel
generalnie chcę poprawić wygląd auta bo wszystkie znaki na niebiosach wskazują że będziemy musieli się rozstać a w tym momencie jak zrobię zdjęcia i go wystawie to na pewno nikogo one nie zachęcą |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2011-09-06, 16:27
|
|
|
Czemu, to dobre terenowe auto, nie musi wyglądać |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2011-09-06, 17:26
|
|
|
mike napisał/a: |
generalnie chcę poprawić wygląd auta bo wszystkie znaki na niebiosach wskazują że będziemy musieli się rozstać a w tym momencie jak zrobię zdjęcia i go wystawie to na pewno nikogo one nie zachęcą |
co do k...y ??!! |
|
 |
|