Nowe podforum Warszawskie |
Autor |
Wiadomość |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2008-10-21, 12:23 Nowe podforum Warszawskie
|
|
|
Hej,
Ponieważ ludzi z Warszawy jest już pokaźna liczba na forum, warto chyba stworzyć dla Was oddzielny kącik
Można tutaj pisać o wszystkim co ciekawego w Stolicy i w regionie, umawiać się na lokalne spoty i gadać o pierdołach - forum jest do Waszej dyspozycji!
Have phun! |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Scaramanga
Redd Baron

Wóz: Ford Taunus`80 RS 2000
|
Wysłany: 2008-10-21, 16:37 Re: Nowe podforum Warszawskie
|
|
|
ntr napisał/a: | Hej,
Ponieważ ludzi z Warszawy jest już pokaźna liczba na forum, warto chyba stworzyć dla Was oddzielny kącik
Można tutaj pisać o wszystkim co ciekawego w Stolicy i w regionie, umawiać się na lokalne spoty i gadać o pierdołach - forum jest do Waszej dyspozycji! |
Witam!
Bardzo mila inicjatywa.Wypada tylko podziekowac.Profilowane podforum moze pomoze w lepszej integracji srodowiska, choc ja jestem sceptykiem w tej kwestii... Chcialbym sie oczywiscie milo rozczarowac.
Pozdrawiam wszystkich samochodziarzy dobrej woli... |
_________________ ScarA
If You Want The Job Done Right
Hire A Professional... |
|
|
|
 |
Grzesiek_WaWa
kaskader Mike

Wóz: CHEVY CAMARO CHP 1988 IROC
|
Wysłany: 2008-10-21, 17:11
|
|
|
być moze w sumie powstanie wreszcie jakas alternatywa dla mdłych parufkowych spotkań w pewnej zimnej knajpie na zadupiu oraz dla korporacyjnego miziania sie po pisiorach Szkoda tylko że sezon sie kończy |
_________________ "...bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego, żeby bawic się, bawic sie na całego ..." |
|
|
|
 |
Scaramanga
Redd Baron

|
Wysłany: 2008-10-21, 17:25
|
|
|
Grzesiek_WaWa napisał/a: | być moze w sumie powstanie wreszcie jakas alternatywa dla mdłych parufkowych spotkań w pewnej zimnej knajpie na zadupiu oraz dla korporacyjnego miziania sie po pisiorach Szkoda tylko że sezon sie kończy |
W cafe 66
Sezon konczy sie co najwyzej dla rowerzystow...
Robilem zloty zimowe w srodku puszczy, w sniegu po kolana i takiej zabawy furami latem by sie nie uswiadczylo.Moze nie bylo parowek tylko lepsze zarcie, ale bylo warto... |
_________________ ScarA
Hire A Professional... |
|
|
|
 |
krawcu
Wóz: El Camino '77 LT1 HC
|
Wysłany: 2008-10-21, 17:37
|
|
|
Dla mnie jak wiecie sezon trwa caly rok, bede jezdzil nieustannie , moze zrobimy jakiegos spota parowkowego, moze zrealizujemy Grzesiek twoj plan "pojebanie hardcorowego" zlotu w warszawie pod mostem, moze zimą przy parowkach z grilla i goracym piwie...Damy rade. Sa ludzie w miescie |
|
|
|
 |
Scaramanga
Redd Baron

|
Wysłany: 2008-10-21, 17:54
|
|
|
krawcu napisał/a: | Dla mnie jak wiecie sezon trwa caly rok, bede jezdzil nieustannie , moze zrobimy jakiegos spota parowkowego, moze zrealizujemy Grzesiek twoj plan "pojebanie hardcorowego" zlotu w warszawie pod mostem, moze zimą przy parowkach z grilla i goracym piwie...Damy rade. Sa ludzie w miescie |
Powiem wiecej:sa widac jeszcze jacys ludzie z inicjatywa na tym lez padole...
Jak zwykle sam tez mam kilka genialnych pomyslow.
Naraszka! |
_________________ ScarA
Hire A Professional... |
|
|
|
 |
ntr

|
Wysłany: 2008-10-21, 19:08
|
|
|
Forum Warszawskie w moim zamierzeniu ma być... tym czym zechcecie by było. Dostarczam Wam technologię i.. daję pełną autonomię co do działania, poruszanych tematów itp.
Tak więc co dalej to już w Waszych rękach, ja oczywiście, chętnie pomogę od strony technicznej. Grunt by coś się działo! |
|
|
|
 |
Grzesiek_WaWa
kaskader Mike

Wóz: CHEVY CAMARO CHP 1988 IROC
|
Wysłany: 2008-10-21, 19:15
|
|
|
ja jestem za jak najbardziej odnosze jakieś dziwne wrażenie ze jeszcze nigdy nie było tak zajebistego momentu żeby przepierdolić wszystko na zabawe Zbierajcie murzyńskie ciuchy, zgrywajcie muze, wyciągajcie złote bransolety bo sie przyda Trzeba zrobic wkońcu tę murzyńską rozpierduche na dzielni |
_________________ "...bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego, żeby bawic się, bawic sie na całego ..." |
|
|
|
 |
bakupno
Wspierający ...

Wóz: Chevy Impala SS '94
|
Wysłany: 2012-09-12, 23:44
|
|
|
i gdzie ci wszyscy warszawiacy z forum |
_________________ Pozdrawiam
Piotrek
 |
|
|
|
 |
ntr

|
Wysłany: 2012-09-13, 08:35
|
|
|
Trzeba będzie jakoś ich zaktywować, kto to widział, by Stolica nie była silnie reprezentowana |
|
|
|
 |
|