Strona Główna AMERYKANY.COM
Tylko prawdziwe amerykańskie bryki, palenie gumy, bulgot V8 i cruzowanie ku zachodowi słońca!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Klasyki Wyszły z Bunkra - Lublelskie Klasyki Nocą na powietr
Autor Wiadomość
alamay 

Wóz: Firebird '86 5.0 V8
Wysłany: 2013-06-02, 22:50   Klasyki Wyszły z Bunkra - Lublelskie Klasyki Nocą na powietr

Hej,

Dobra informacja jest taka, że LKN wyszedł z bunkra. Teraz każdy czwartek na parkingu pod Globusem. Zarezerowane jest 14 miejsc dla amerykańskich aut + miejsce na grilla :twisted: :twisted: :twisted:

Selekcja na bramce czy też szlabanie i miejmy nadzieję koniec stania obok golfiarzy stawiających swoje obniżone workami z kartoflami w bagażniku dupowozy ;-) (Nawiązując do http://www.youtube.com/watch?v=JnDFlj1GNis )

A tak serio to wyglądać ma to tak:

Miejsca dla naszych furek to najpewniej zaraz przy wjeździe (na parking dla klasyków) w prawo ;-)

Kończąc weekend tą dobrą informacją, do zobaczenia w czwartek w okolicach 20:00 ;-)

Firebirdem
http://firebird86.blogspot.com

Motocyklem
http://www.youtube.com/motocyklemojapasja

carlito 

Wóz: Camaro RS '92
Wysłany: 2013-06-03, 08:29   

zapowiada się fajnie :D

cornholio01 

Wóz: Ford Mustang 95',Ford Expedition 98'
Wysłany: 2013-06-03, 12:22   

drogówka jak się dowie pewnie też jebnie selekcję :mrgreen:

carlito 

Wysłany: 2013-06-03, 12:33   

cornholio01 napisał/a:
drogówka jak się dowie pewnie też jebnie selekcję :mrgreen:

haha, LKN selekcja przy wjeździe, Policja przy wyjeździe

Saper 
Administrator

Wysłany: 2013-06-03, 13:45   

Pewnie się wybiorę z buta (mam jakieś 300m ;) ) lub dupowozem... chyba że ktoś się wybiera i mnie zgarnie na sam wjazd :> - chcę przetestować kamerkę GoPro myślałem u ujęciu wjazdu z dachu jakiegoś amcara ;)

cornholio01 

Wóz: Ford Mustang 95',Ford Expedition 98'
Wysłany: 2013-06-03, 14:47   

ja mam tyle samo co ty a moze i z 50 metrów mniej

carlito 

Wysłany: 2013-06-03, 14:47   

Saper napisał/a:
Pewnie się wybiorę z buta (mam jakieś 300m ;) ) lub dupowozem... chyba że ktoś się wybiera i mnie zgarnie na sam wjazd :> - chcę przetestować kamerkę GoPro myślałem u ujęciu wjazdu z dachu jakiegoś amcara ;)

:D
zgadamy się we czwartek bo ja prawdopodobnie prosto z treningu będę jechał więc nie znam dokładnej godziny ale mogę Cię zawinąć w razie co, można by było umówić się na więcej aut żeby zobaczyli że warto było wyjść na dwór ;)

ntr 
Administrator
GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
Wysłany: 2013-06-03, 15:04   

Saper napisał/a:

Dupowozem lepiej nie, bo tam jest monitoring itp. Będą się czaić na takie "aktywne" auta ;)

To w sumie taka ogólna uwaga: NIE UPALAJCIE tam, bo policja chętnie wyłapie na monitoringu i będzie lipa. Zawsze, jak to zresztą już jest Naszą tradycją, można po spotkaniu oficjalnym przecruzować się w zaciszne miejsce i polatać trochę bokami 8)

PS: Jaką masz GoPro? Też chciałem sobie kupić.. może kiedyś się ustawimy na jakieś nocne testy? Pokręcilibyśmy się gdzieś czy coś :)

Saper 
Administrator

Wysłany: 2013-06-03, 15:26   

carlito napisał/a:

zgadamy się we czwartek bo ja prawdopodobnie prosto z treningu będę jechał więc nie znam dokładnej godziny ale mogę Cię zawinąć w razie co, można by było umówić się na więcej aut żeby zobaczyli że warto było wyjść na dwór

ok, to zgadamy się bliżej czwartku

ntr napisał/a:
PS: Jaką masz GoPro? Też chciałem sobie kupić.. może kiedyś się ustawimy na jakieś nocne testy? Pokręcilibyśmy się gdzieś czy coś

GoPro 3 black edyszyn. Właśnie w czwartek mam zamiar testować... może i w piątek jak będę miał jeszcze opony ;-)

alamay 

Wóz: Firebird '86 5.0 V8
Wysłany: 2013-06-03, 22:34   

Organizatorzy proszą by nie palić gumy na terenie na którym będą się Klasyki odbywać. Ja wiem, że to fajne ale ludzie mieszkają obok a panowie w białych czapkach już dzwonili zapytać co to się u nich na rewirze będzie działo po nocy co czwartek :-)

Druga sprawa jest taka, że Wschodnia.tv ma przyjechać (w ten czwartek) i kolejny materiał nagrywać.

Firebirdem
http://firebird86.blogspot.com

Motocyklem
http://www.youtube.com/motocyklemojapasja

Odpowiedz do tematu