|
AMERYKANY.COM
Tylko prawdziwe amerykańskie bryki, palenie gumy, bulgot V8 i cruzowanie ku zachodowi słońca!
|
Luz na kolumnie |
Autor |
Wiadomość |
woz
sweet sound of V8..
Wóz: e34 V8 i szukam..
|
Wysłany: 2009-07-26, 22:48
|
|
|
Dzisiaj sprawdziloem na zwyczajnym www.ebay.com i tez czesci jest sporo. Wiem, ze mozna bylo zamowic caly gaznik holley 600 i wysylka caly swiat. Nie jest zle. Koles od ogloszenia tego 84 camaro napisal, ze jest luz na kolumnie kierowniczej. Rozumiem, ze nie jest to wielka tragedia? Tylko tak ot sie upewniam bo jszcze laik ze mnie jesli chodzi o te amerykany. A tak apropos, pytam sie goscia od ogloszenia mailowo, czy da rade dojechac samochodem z Wawy do Wrocka i jakos unika odpowiedzi. hehe... Dzieki za cierpliwosc. pozdro. |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
Pomógł: 7 razy Wiek: 44 Dołączył: 15 Paź 2006 Posty: 2311 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2010-01-10, 11:43
|
|
|
Luz w układzie kierowniczym to częsta przypadłość raczej. W sumie jak pomyślę, to nie spotkałem jeszcze amerykańskiego wozu z precyzyjnym układem kierowniczym.
Generalnie można zregenerować maglownicę i po takim zabiegu, moje auto zaczęło skręcać gdy tego chciałem (też kupiłem z rozklekotanym układem kierowniczym).. Tak więc to to raczej nie problem.
Gorzej z tym unikaniem odpowiedzi, czy przejedzie do domu
Chociaż z tymi autami to nigdy nic nie wiadomo. Posiadanie amerykańca to jedna Wielka Pieprzona Przygoda |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|