AmcarShow - American Day Hrubieszów 2014 |
Autor |
Wiadomość |
kitt94
Knight Rider 4 ever
|
Wysłany: 2014-01-21, 08:08 AmcarShow - American Day Hrubieszów 2014
|
|
|
Stenn napisał/a: | Z przykrością muszę jednak poinformować że
AmcarShow III Zlot Aut Amerykańskich Hrubieszów 2014 - który miał odbyć się 24 maja 2014 roku na terenie HOSiR Hrubieszów jest odwołany.
Na rok 2015 planuję wznowienie niniejszej imprezy w formie jaka była dotychczas organizowana - czyli prorodzinnej i otwartej dla publiczności, promującej subkulturę amcarową.
Do miłego zobaczenia ...
Ps. w tym roku w dniach 1-3 maja odbędzie się spotkanie o charakterze zamkniętym dla amcarowców (tylko właścieli aut amerykańskich i ich rodzin bez osób trzecich) pod nazwą AmcarShow - American Day.
Więcej informacji, zasad i ciekawostek dotyczących tego spotkania już na dniach na stronie oficjalnej zlotu oraz na profilu wydarzenia fb jak i również tutaj Was poinformuję.
Pozdrawiam Andrzej |
Muszą to być auta stricte amerykańskie, jakie odzwierciedlają formułę forum, czy może to być też nędzne V6 FWD? |
_________________ Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law. |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2014-01-21, 11:10
|
|
|
AMCARSHOW/DAY ma swoje prawa i własną filozofię, więc raczej Nasze ustalenia tam nie obowiązują. |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
carlito

Wóz: Camaro RS '92
|
Wysłany: 2014-01-21, 12:26
|
|
|
ja się wybieram oczywiście |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
Wóz: Ford Thunderbird 1976
|
Wysłany: 2014-01-21, 14:41
|
|
|
Ja też.. tylko z całą ferajną... czyli w czwórkę.. Ostatnio byliśmy w trójkę.. Aż się boję pomyśleć co będzie w 2020 roku..... |
_________________ www.geodezja.lublin.pl - Profesjonalny sprzęt geodezyjny
 |
|
|
|
 |
carlito

|
Wysłany: 2014-01-21, 15:00
|
|
|
wtedy będziesz musiał postawić sobie swój namiot "Mańki.pl" |
|
|
|
 |
kitt94
Knight Rider 4 ever
|
Wysłany: 2014-01-21, 17:40
|
|
|
To postaram się coś kabony uzbierać i albo pojechać swoim...albo zrzucić się z kimś na wachę i na pasażera |
_________________ Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law. |
|
|
|
 |
Rafael
Wóz: Chevy Camaro Convertible '91 5.0 TPI V8
|
Wysłany: 2014-01-22, 02:16 Camaro 3 gen Convertible 5.0 TPI
|
|
|
Postaram sie przywedrowac.Kurcze troche daleko. |
|
|
|
 |
kitt94
Knight Rider 4 ever
|
Wysłany: 2014-01-22, 07:27
|
|
|
Ta odległość mnie właśnie najbardziej boli. |
|
|
|
 |
ntr

|
Wysłany: 2014-01-22, 11:39
|
|
|
Jak macie/lubicie F-Body (Firebird/Camaro) to polecam zlot na 15-sto lecie F-Body Klub Polska (organizowany w tym samym czasie), szczególnie jak ktoś jeszcze nie był na porządnym, klimatycznym Zlocie aut amerykańskich (z porządnym konkursem palenia gumy, czy tez wyścigami na 1/4mili na wynajętym lotnisku) |
|
|
|
 |
carlito

|
Wysłany: 2014-01-22, 12:29
|
|
|
ntr, dlaczego w taki brzydki sposób w temacie jednego spotkania namawiasz ludzi na inne?
to tak jak ktoś by namawiał na amerykanach ludzi na przejście na inne forum, każdy i tak sobie wybierze ale po co ta Twoja "pomoc"? |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
|
|
|
 |
ntr

|
Wysłany: 2014-01-22, 13:37
|
|
|
Jaki brzydki? jaka "kultura admina"? Już mnie to męczy chłopaki...
Ludzie narzekają, że daleko, to podpowiadam alternatywę w tym samym terminie.
Przypominam, jakby Stenn nie zmienił terminu to nie trzebaby wybierać.
Tyle w temacie. Z mojej strony EOT. |
|
|
|
 |
carlito

|
Wysłany: 2014-01-22, 13:42
|
|
|
naprawdę nie rozumiesz czy lubisz grać takiego biednego nierozgarniętego? |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2014-01-22, 14:12
|
|
|
Powiem Ci coś Ntr ... mógłbym nic nie robić (usiąść tutaj i się po jajach przy wpisach drapać) - ale mam inna naturę i lubię to co robię. Termin zmieniony i forma bo takie życie i nic nie ulegnie zmianie - miało nic nie być u mnie w tym roku, ale nie odpuściłem. Dla Ciebie może kolidować ten termin dla wielu w ogóle a wręcz powiem że to jedyny termin gdzie bezkolizyjnie wielu może przyjechać z rodzinami. Życie polega na wyborach - nie pasuje Ci taka forma jaką robię to nie przyjeżdżaj (odwróć się - przejdź obojętnie i nie komentuj), pasuje przyjeżdżaj - tylko po cholerę pisanie i stopniowanie wartości imprez. Co jest prawdziwe a co nie, co wartościowe a co bardziej i dlaczego.
Fbody ma Jubileusz i fajnie - życzę im jak najlepiej - szczerze, niech się dobrze wszyscy tam bawią.
Ps. Od poniedziałku na stronie zlotu: www.zlotautamerykanskich.strefa.pl rusza formularz rejestracyjny. Już teraz strona pracuje i znajdują się na niej informacje o tym co jest planowane oraz na bieżąco będą dodawane aktualności. Proszę pamiętać że udział w imprezie biorą jedynie osoby zarejestrowane i zaakceptowane przez organizatora. Ilość miejsc ograniczona. |
_________________ www.americancarclub.strefa.pl
www.zlotautamerykanskich.strefa.pl |
|
|
|
 |
cornholio01

Wóz: Ford Mustang 95',Ford Expedition 98'
|
Wysłany: 2014-01-22, 16:22
|
|
|
ja się piszę i wysyłam formularz,skoro stenn zmienił termin widocznie tak musiało być,trudno jak ktoś niechce ,niech jedzie na f-body,ja tam bede się starał do Hrubieszowa bliżej i spokojnie,i drugi raz się powtórzę - Amcarshow nie wyszło to nie wyszło,ale szacunek sie należy Stennowi,że coś robi,taka moja opinia |
|
|
|
 |
|