Strona Główna AMERYKANY.COM
Tylko prawdziwe amerykańskie bryki, palenie gumy, bulgot V8 i cruzowanie ku zachodowi słońca!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
przywitanie
Autor Wiadomość
Szymon 
Wspierający
Szymon Dąbrowski

Wóz: el camino '77 6.0 LS2
Wysłany: 2009-01-04, 21:59   

no i w pytę, zostałeś zweryfikowany :twisted:
WWW: www.GarazSzymona.com
e-mail: biuro@garazszymona.com
www.facebook.com/GarazSzymona

ntr 
Administrator
GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
Wysłany: 2009-01-04, 22:41   

Panowie, wątek o fordzie probe/mazdzie, był jedynie po to by pokazać, że to prawie to samo co ten buick.
Prawda jest taka, że lata koniec lat 80 to schyłek dobrej amerykańskiej motoryzacji. Tylko parę modeli pozostało klimatycznych zachowując klasyczny napęd i klasyczne V8. Silnik, który jest dla wielu z Nas synonimem prawdziwego amerykańca. Reszta aut została tworzona na wzór europejski, wstawiając małe silniki z napędem na przód. Owszem auta mogą się podobać, ale nie są tematem tego forum! Tak więc proszę czytajcie ze zrozumieniem.

Ludzi nie oceniamy tu po tym co mają pod maską, a po tym co mają w głowie. :) Jak marzysz o prawdziwym amerykańcu to super - o to chodzi i nie ważne co masz obecnie, o ile nie zaczniesz zakładać multum tematów wielbiących swój dupowóz.

Wyraźnie napisałem, że jesteś mile widziany jeśli rozumiesz tematykę forum. Nawet to podkreśliłem. Jeśli mimo to poczułeś się urażony, to.. trudno. Ciężko mi Cię przepraszać za to, że nie czytasz ze zrozumieniem 8)

PS: Szymon, to znaczy, że mnie się wstydzisz, z racji moich innych bryk i przynależności do innych klubów? ;)

Szymon 
Wspierający
Szymon Dąbrowski

Wysłany: 2009-01-04, 22:52   

ntr napisał/a:

PS: Szymon, to znaczy, że mnie się wstydzisz, z racji moich innych bryk i przynależności do innych klubów? ;)

buhahaha, buhahaha :mrgreen: :mrgreen:
to czy przynależysz do klubu zardzewiałego opla kadeta czy koła gospodyń wiejskich to mi to rybka, najważniejsze że nic mi o tym nie pier###sz nad uchem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tylko trzymasz się tematu który nas łączy 8-)

kojot 

Wóz: Chevrolet Camaro
Wysłany: 2009-01-05, 01:56   

V8 ...znowu widzę ten sam temat ale od czegoś trzeba zacząć więc witam kolegę a poza tym nasuwa mi się takie pytanie: czy jak kogoś nie stać na dobre V8 to ze kupił V6 to znaczy ze jest jakiś gorszy czy jak ?? jak by gość kupił jakiegoś starego muscle cara to znaczy że już jest gość bo ma kase i go na to stać ??? bo zauważyłem już nie raz że taki system wartości jakiś tu panuje czasem... a jeżeli tak to powiem że jest to żałosne

Szymon 
Wspierający
Szymon Dąbrowski

Wysłany: 2009-01-05, 08:06   

kojot napisał/a:
V8 ...znowu widzę ten sam temat ale od czegoś trzeba zacząć więc witam kolegę a poza tym nasuwa mi się takie pytanie: czy jak kogoś nie stać na dobre V8 to ze kupił V6 to znaczy ze jest jakiś gorszy czy jak ?? jak by gość kupił jakiegoś starego muscle cara to znaczy że już jest gość bo ma kase i go na to stać ??? bo zauważyłem już nie raz że taki system wartości jakiś tu panuje czasem... a jeżeli tak to powiem że jest to żałosne

Kojot, uznaję że byłeś podpity pisząc te bzdury, jesteś człowiekiem inteligentnym przynajmniej za takiego Cię uważam więc pewnie przeczytałeś co trzecie zdanie i akurat nie te co trzeba, ani posiadanie V8 ani kasa nie ma tutaj znaczenia, puknij się w główkę :-P

kojot 

Wóz: Chevrolet Camaro
Wysłany: 2009-01-05, 15:38   

no masz racje 3 flaszki poszły z kumplem bo przyjechał z anglii hehe ale tak swoją drogą to jest w tym troche racji co napisałem że wymaga sie żeby każdy odrazu wiedział co się z czym je...ja proponuje zrobić jakieś pouczenie które wyświetla sie przy rejestracji na tym forum żeby się ludzie nie motali ..najlepiej na czerwono bardzo dużymi literami i zeby migało to może ktoś przeczyta a potem będzie wiedział czy ma klimatyczne auto czy nie i znalazł miejsce w szeregu ..amen

ntr 
Administrator
GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
Wysłany: 2009-01-06, 13:16   

Odpowiedni regulamin został dodany przed rejestracją:

http://amerykany.com/profile.php?mode=register

8)

Odpowiedz do tematu