Przesunięty przez: ntr 2013-03-12, 18:35 |
AMCARSHOW II Zlot Aut Amerykańskich - Hrubieszów 2013 |
Autor |
Wiadomość |
carlito

Wóz: Camaro RS '92
|
Wysłany: 2013-05-23, 15:11
|
|
|
cornholio01 napisał/a: | ja jadę jutro(piątek)-leje na pogodę i to postanowione,tak się deklarowałem i tak będzie,jak ktoś ma popsute auto czy coś to 1-ą osobę chętnie zabiorę gdyby trzeba było,wracam w niedzielę jak impra się skończy |
no ja dopiero jutro pod wieczór wpierdolę ten czujnik (jutro koło 14stej dopiero go będę miał) więc pojadę w sobotę z rańca |
|
|
|
 |
cornholio01

Wóz: Ford Mustang 95',Ford Expedition 98'
|
Wysłany: 2013-05-23, 15:22
|
|
|
ok ja jadę tak jak się deklarowałem,napewno będzie troche ludzi już i będzie fajnie |
|
|
|
 |
**OSKAR**
Wspierający
|
Wysłany: 2013-05-23, 16:22
|
|
|
ntr napisał/a: | **OSKAR** napisał/a: | Jakub ,powiem tak jeśli nie masz nic przeciwko to zabiorę się z Tobą w sobotę i wrócę wieczorem z Karolem ,bo niestety rodzice nie mogą ze mną pojechać. |
Jeśli Twoi rodzice wyrażają zgodę na to byś jechał bez opieki to nie ma problemu.
Ja oferuję tylko miejsca w aucie, nie podejmuję się opieki czy cokolwiek.
Przekaż to proszę rodzicom by była jasność w tym temacie, bo to ich decyzja i odpowiedzialność. A najlepiej niech napiszą Ci jakąś karteczkę czy coś z powyższym |
Tak dlatego postanowiłem pojechać w sobotę i wrócić w sobotę ,bo wiem ,że tak jest i juz ustaliłem to z rodzicami ,że bez opieki więc luzik |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2013-05-23, 21:34
|
|
|
WAŻNE !!! - osoby które dokonały do dnia dzisiejszego wpłaty za deklarowany pobyt, gadżety oraz biesiadę mają gwarantowane rzeczy według opłaty. Osoby, które nie dokonały wpłaty a deklarowały zakup gadżetów mają zarezerwowane zamówione gadżety do godziny 12.00 w dniu zlotu. Po tej godzinie nastąpi ich sprzedaż dla osób trzecich. Pobyt na biesiadzie tylko dla osób które dokonały wpłaty do dnia dzisiejszego.
(pytania prosze kierować na meila: admin@zlotautamerykanskich.strefa.pl)
NTR i NYOS ( zarezerwowaną macie biesiadę) |
_________________ www.americancarclub.strefa.pl
www.zlotautamerykanskich.strefa.pl |
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2013-05-23, 21:53
|
|
|
Stenn,
Ja jutro daje Ci gotowke |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
Wóz: Ford Thunderbird 1976
|
Wysłany: 2013-05-23, 22:14
|
|
|
...ech....
|
_________________ www.geodezja.lublin.pl - Profesjonalny sprzęt geodezyjny
 |
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
|
Wysłany: 2013-05-23, 22:18
|
|
|
Lublin,
Jutro o 18 wyjezdzamy ze stacji statoil przy salonie reno (czy jak to sie tam pisze). Oczywiscie chodzi o stacje przy podzamczu. Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszamy.
ps.
Poterm pedzimy przez felin, szybkie porwanie jednego starszego Pana i potem juz do Hrubieszowa. |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2013-05-24, 09:37
|
|
|
nyos napisał/a: | Stenn,
Ja jutro daje Ci gotowke |
Rzucisz stówkę i za mnie? Oddam w sobotę, bo termin jest do 12, a ja o 12 dopiero wyjadę. Nie chciałbym oglądać biesiady przez szybę |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
|
Wysłany: 2013-05-24, 09:57
|
|
|
Chłopaki, a odbierzecie gadżety dla mnie? Podrzuce dzisiaj komuś kesz jak ktoś będzie chętny... |
 |
|
|
|
 |
carlito

|
Wysłany: 2013-05-24, 10:27
|
|
|
podrzuć mi kasę a ja wezmę sobie gadżety, nie ma sprawy |
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
|
Wysłany: 2013-05-24, 10:45
|
|
|
ntr napisał/a: | Rzucisz stówkę i za mnie? Oddam w sobotę, |
Spoko. |
|
|
|
 |
carlito

|
Wysłany: 2013-05-24, 11:14
|
|
|
a w sobotę rano w ogóle jakiś peleton z Lublina jedzie? |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2013-05-24, 13:12
|
|
|
nyos napisał/a: | Lublin,
Jutro o 18 wyjezdzamy ze stacji statoil przy salonie reno (czy jak to sie tam pisze). Oczywiscie chodzi o stacje przy podzamczu. Jesli ktos jest zainteresowany to zapraszamy.
ps.
Poterm pedzimy przez felin, szybkie porwanie jednego starszego Pana i potem juz do Hrubieszowa. |
Ja z Mikim dojedziemy |
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2013-05-24, 13:43
|
|
|
**OSKAR** napisał/a: | Tak dlatego postanowiłem pojechać w sobotę i wrócić w sobotę ,bo wiem ,że tak jest i juz ustaliłem to z rodzicami ,że bez opieki więc luzik
|
No to z oświadczeniem od rodziców zapraszam na pokład
Tylko co z powrotem? Bo Karol przecież nie wraca do Lublina w sobotę? Chyba ogólnie jest z tym problem bo i Bandzior szuka transportu powrotnego?
carlito napisał/a: | a w sobotę rano w ogóle jakiś peleton z Lublina jedzie? |
No ja tak koło 12, muszę rano opędzić montaż światła przeciwmgielnego, przegląd, odebrać graty dla klienta i mogę jechać
Gracias, amigo! |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
|
Wysłany: 2013-05-24, 16:00
|
|
|
W piątek niż białoruski na wschodzie i w centrum Polski zapewni załamanie pogody. Będzie deszczowo. Lokalnie opady mogą być dość intensywne. Z upływem godzin pogoda zacznie się stopniowo poprawiać. Do naszego kraju nadal będzie napływało rześkie polarne powietrze. Temperatura powietrza nigdzie nie przekroczy 20 st. C, a w strefie opadów wyniesie nawet poniżej 15 st. C.
W sobotę czeka nas wyraźna poprawa pogody. Dzień najładniej zapowiada się na wschodzie Polski. Tam lokalnie powinno być niemal bezchmurnie. Tymczasem w centrum oraz na zachodzie kraju można się spodziewać popołudniowych przelotnych opadów deszczu i lokalnych burz. Do Polski zacznie napływać cieplejsze powietrze z południowego Atlantyku.
W niedzielę słoneczną pogodą będą cieszyli się jedynie mieszkańcy województw wschodnich. Tam lokalnie będzie niemal bezchmurnie. Tymczasem w centrum i na zachodzie kraju niż znad wschodnich Niemiec zapewni opady deszczu i popołudniowe burze. Powyżej 20 st. C. wskażą termometry na wschód od linii Wisły. Poza tym będzie rześko. Na znaczniejsze ocieplenie musimy poczekać do wtorku.
Źródło Onet.pl
Chłopaki, nie płakać, że pada tylko gnać kto może. Impreza będzie na pewno udana!
... i odbierzcie dla mnie gadżety..
Stenn.. tą płytę Myly Ludzie mi załatwisz z autografami? |
 |
|
|
|
 |
|