Lubelskie Klasyki Nocą (26.07.2012) |
Autor |
Wiadomość |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2012-08-01, 23:14
|
|
|
carlito, jeśli masz ochotę wspomóc Nasz klub/forum (czy cokolwiek czym jesteśmy ) swoją pracą to super, może razem siądziemy kiedyś z santafe i np. stworzymy odświeżony szablon dla portalu i forum?
Niestety nie będę mógł na tym etapie zaproponować Ci za to wynagrodzenia, może dopiero jak uda się pozyskać sponsorów i pojawi się jakaś kasa z reklam.. sam nie sfinansuję nic więcej, bo... sam jestem na tyle potrzebiasty, że na 75% od września będę zasuwał na etacie w Warszawie
Stenn, ja tam zawsze staram się ustosunkować do Twoich bardzo fajnych i słusznych pomysłów i inicjatyw. Za resztę chłopaków odpowiadać nie mogę, ale przypuszczam po prostu, że w sezonie wakacyjnym ciężko się zebrać - ale nad Białe.. no to rzeczywiście nie jest daleko Proponuję byś założył oddzielny wątek i wtedy łatwiej będzie może chłopakom odnaleźć. Ja tam z grillem zawsze chętny jestem, jak tylko mam możliwość |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
carlito

Wóz: Camaro RS '92
|
Wysłany: 2012-08-02, 00:31
|
|
|
ntr napisał/a: | carlito, jeśli masz ochotę wspomóc Nasz klub/forum (czy cokolwiek czym jesteśmy ) swoją pracą to super, może razem siądziemy kiedyś z santafe i np. stworzymy odświeżony szablon dla portalu i forum?
Niestety nie będę mógł na tym etapie zaproponować Ci za to wynagrodzenia, może dopiero jak uda się pozyskać sponsorów i pojawi się jakaś kasa z reklam.. sam nie sfinansuję nic więcej, bo... sam jestem na tyle potrzebiasty, że na 75% od września będę zasuwał na etacie w Warszawie
|
ntr kto tu mówił o wynagrodzeniu
jako że żywię do amerykany.com sympatię, chciałem pomóc za friko, nie namawiam po prostu głośno myślę, jasne że można siąść razem i coś przemyśleć, burze mózgów zawsze wychodzą na dobre |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
Wóz: Ford Thunderbird 1976
|
Wysłany: 2012-08-02, 09:17
|
|
|
Stenn napisał/a: | Maniek ... a kto u Ciebie w pracy jest znawcą kaligrafii i jej historii, zasadności wykorzystywania, budowy i znaczenia marketingowego logotypu ... wpisywania fontów w obraz i wymowności. |
U nas w pracy są tylko tacy co się na wszystkim znają..
Ale powiem Ci, że ludzie śledzili imprezę w Panoramie Lubelskiej (koledzy z firmy), bo wiedzieli, że ja tam m.in. będę... Niestety nie załapałem się na wizje, bo akurat wtedy wyjechałem do Magnoli. Natomiast impreza nie przeszła bez echa, bo spora część pytała się mnie jeszcze przed zlotem czy jadę (mimo, że się nie chwaliłem, że jest taki zlot) i po: "No i jak było... ?" Wszyscy pozytywnie nastawieni.
Dobra jak dotrzesz dzisiaj do bunkra pod Olimpem, to pogadamy...
Jak się zdecydujemy na paradę spod McD to mam wolne miejsca... |
_________________ www.geodezja.lublin.pl - Profesjonalny sprzęt geodezyjny
 |
|
|
|
 |
B_Bandzior

Wóz: 2-gen
|
Wysłany: 2012-08-02, 10:19
|
|
|
czyli jaki jest plan? gdzie i o której się spotykamy? czy będzie później grill rozumiem że ustalimy jak się już spotkamy |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
|
Wysłany: 2012-08-02, 10:20
|
|
|
No właśnie planu jeszcze nie ma.. pewnie się pojawi koło 19:00.. jak zawsze... |
 |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2012-08-02, 13:29
|
|
|
grill będzie na 100%, od weekendu wożę jeden w bagażniku. Do tego mam taki wielki parasol jak knajpy mają Polubiłem Kombi Tylko krzesełek brak.. |
|
 |
Maniek
Wspierający
|
Wysłany: 2012-08-02, 17:38
|
|
|
Proponuje spotkanie pod Stolarnią o 19:30-20:00 i wjedziemy razem do bunkra, chyba, że ktoś chce jechać na paradę.... |
 |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2012-08-02, 18:06
|
|
|
mi to w sumie i tak po drodze. będe pod stolarnią o 19:50 |
|
 |
Maniek
Wspierający
|
Wysłany: 2012-08-02, 18:09
|
|
|
Oki i ja będę... |
 |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2012-08-02, 19:07
|
|
|
Kończę składać szafkę i jadę |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
|
Wysłany: 2012-08-02, 23:57
|
|
|
Dopiero wróciłem.. ale reszta jeszcze została na grillu.... |
 |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
|
|
|
 |
Midnite Tom
Wspierający

Wóz: 94 Mustang GT
|
Wysłany: 2012-08-15, 16:12
|
|
|
ntr napisał/a: | Na razie to muszę sprzedać zalegające koszulki, bo na razie to ciągle do tematu dopłacam, a przecież miało być na odwrót i te gadżety miały pomóc w utrzymaniu stronki..
|
Wrzuć gdzieś na główną temat "koszulki" z informacją o tych ktore pozostały. Może ktoś z forumowiczów jeszcze nie wie o nich i znajdą się jeszcze chętni.
carlito napisał/a: | ntr no offence ale żeby schodziło to musiało by być moim zdaniem fajniejsze logo, fajniejszy projekt koszulki i jeszcze te druk... |
Był temat do przedyskutowania, i większość miało to gdzieś...Trzeba było wtedy zaproponować coś fajniejszego. Poza tym to tylko prototypy.
Jakość druku i samych koszulek wg. mnie ok.
Logo też wg. mnie spoko, od dawna istnieje.
Trochę nie pasuje mi ten challenger ale nie kwękam.
Co do nazwy: "amerykany.com" to niezbyt szczęśliwa nazwa dla klubu, ale jeśli chodzi o samo forum to jest ok. Widzisz nazwę wklepujesz w necie i jesteś na właściwej stronie.
Gdy powstanie tutaj nieformalny klub, jak jest w planach, mozna się nazwać np. Night Ridersi czy inne madmaksiki i odpierdolić ekstra logo...
carlito napisał/a: | nigdy nie jest za późno na dobre zmiany to logo może i funkcjonuje od wielu lat ale gdzie...?
kto je widział i kto kojarzy...
|
No własnie gdzie? Tylko na tej stronie...
A dlaczego? Bo dotychczas to pierwsza proba wyjścia z tym logiem do ludzi.
Byłem na wyścigach klubu Capri na Miedzianej i na zlocie zabytków w Nowym Sączu w tej koszulce, i kilka osób zapytało co to za klub... chyba właśnie o to chodzi.
A na zmiany faktycznie nigdy nie jest zbyt późno.
Tymczasem spróbujmy zareklamować forum z tym co mamy.
Sorki za off. |
|
|
|
 |
|