Przesunięty przez: ntr 2013-03-12, 18:35 |
Zlot Aut Amerykańskich - Hrubieszów 2012 |
Autor |
Wiadomość |
Techno200
Wspierający

Wóz: Fbody
|
Wysłany: 2012-05-25, 14:39
|
|
|
rozmawialem z Nyosem, mysle ze max pownnismy wyjechac o 8:30 - 9:00 z chelma. do 10 rejestracja zlotowiczow, jak bedziemy pozniej to lekka kiszka wedlug mnie. |
_________________ Pontiac Trans Am WS6 7.5 1979
Jeep Cherokee XJ 4.0 1991
Chevy Camaro Z28 5.7 LS1 2001 |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
Wóz: Ford Thunderbird 1976
|
Wysłany: 2012-05-25, 20:42
|
|
|
Dobra to jak w Lublinie ostatecznie? |
_________________ www.geodezja.lublin.pl - Profesjonalny sprzęt geodezyjny
 |
|
|
|
 |
mike
Czerwone są szybsze

Wóz: 3gen firebird 4BlackBetty
|
Wysłany: 2012-05-25, 21:08
|
|
|
Ej bez kitu to o której na placu zamkowym ??
bo się okaże że z lublina każdy o swojej porze pojedzie |
|
|
|
 |
Maniek
Wspierający
Wóz: Ford Thunderbird 1976
|
Wysłany: 2012-05-25, 21:21
|
|
|
Dobra, ja z Tomkiem (Dodge RAM) będę o 8:00 ma Pl.Zamkowym. Wyjazd najpóźniej o 8:30.
Kto chce jedzie z nami, ale pewnie się lekko spóźnimy. Mówiłem już wcześniej innym ludziom, że będę jechał około 8:30, więc może ktoś dołączy. Tyle w temacie, kto chce może jechać wcześniej i dołączyć do chłopaków z Chełma. |
_________________ www.geodezja.lublin.pl - Profesjonalny sprzęt geodezyjny
 |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2012-05-25, 22:24
|
|
|
Ale o 10 to zaczyna się Arm Wrestling, to chyba jak ktoś nie startuje w tym to może się spóźnić?
Ja tam jestem za tym byśmy pojechali razem, fajnym konwojem.. umówmy się pod tą Kameną i że może zaczekamy? Chociaż z Chełma ten kawałek razem przejedźmy
Techno, postaram się być na 8:30 w każdym razie.. |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Techno200
Wspierający

|
Wysłany: 2012-05-25, 22:33
|
|
|
to ja proponuje tak, zbiorka 8:30, wyjazd z chelma 8:45=9:00, mysle ze bedzie ok. |
|
|
|
 |
Kabdul

|
Wysłany: 2012-05-26, 21:02
|
|
|
No i ja pierwszy zapodam relacje z pozycji widza:
Na plus:
- jak na Hrubieszów super
- parę fajnych furek było ( szczególnie Mustang i Challengery jak stały obok siebie), fajne też Hummery wojskowe były
Na minus:
- sporo lansiarskich kolesi w koszulkach żelu i nowych Jeepach albo innych Mercedesach pałętających się pomiędzy zajebistymi starymi furkami
- jakieś kurwa pokemony wiozące do ślubu bezgustowne wiejskie panny z brzuchem typyu domowe przeróbki ala Alfa Romeo, po prostu masakra, co to tam robiło to nie wiem, chyba stało do nadawania kontrastu albo koleś, który to wynajmuje sypną kasą za reklamę
- ilość zajebistych samochodów w stosunku do amerykańskiego lub pseudoamerykańskiego chłamu ( typu Neon albo jakieś inne dupowozy) za mała. Jak na ok. 30 samochodów, które stały, fajnych było z 10-15.
- jakiś taki chaos organizacyjny, może to skrzywienie zawodowe, ale plan imprezy na prezentacje aut wyglądał tak: wpuszczamy bydło, niech się poślini i tyle, zabrakło głupiego kolesia, który by się przeszedł od fury do fury i pogadał z właścicielem itd
Z góry zaznaczam, że to jest spojrzenie z perspektywy widza, który był na zlocie ok. godz i tyle. |
|
|
|
 |
Wojdat

Wóz: Corvette C4 86r
|
Wysłany: 2012-05-27, 14:04 Zlot Hrubieszów 2012
|
|
|
Kabdul napisał/a: | Z góry zaznaczam, że to jest spojrzenie z perspektywy widza, który był na zlocie ok. godz i tyle |
jak nie czujesz klimatu to nie zjawiaj się wcale ;P
bo jak nie miałeś z kim i o czym pogadać , i nie podszedł do Ciebie Ciebie "głupi koleś" to się czułeś niedoceniony ..wyalienowany.... [kompleksy zostaw w domu]
Kabdul napisał/a: | ieś kurwa pokemony wiozące do ślubu bezgustowne wiejskie panny z brzuchem typyu domowe przeróbki ala Alfa Romeo, po prostu masakra, co to tam robiło to nie wiem, chyba stało do nadawania kontrastu albo koleś, który to wynajmuje sypną kasą za reklamę |
jakim prawem obrażasz ludzi , nie godne !!
pewnie jeszcze za wjazd nie zapłaciłeś ??!!
jedyne co było uciążliwe to ze piękna piękna replika robiła niezłą burze piaskową .. a dzieciaki miały możliwość nauki pisania na samochodach
uważam za zloto/piknik udany |
|
|
|
 |
Techno200
Wspierający

|
Wysłany: 2012-05-27, 14:54
|
|
|
Ja tak na szybko napisze ze Zlot zarabisty. Podoba mi sie idea zloty - pro rodzinny. Jak na pierwszy raz naprawde rewelacja. I chcialbym chlopakom podziekowac z forum za naprawde fajne spotkanie i to ze wzieliscie mnia juz jak za swojaka, to naprawde bardzo mile i doceniam to. Wlasnie wgrywam filmiki ze zlotu. Organizator tez super gosc - szacun dla niego i fajnie ze cos sie dzieje. |
_________________ Pontiac Trans Am WS6 7.5 1979
Jeep Cherokee XJ 4.0 1991
Chevy Camaro Z28 5.7 LS1 2001 |
|
|
|
 |
Lukas134
Wóz: Corvette C4
|
Wysłany: 2012-05-27, 16:35
|
|
|
To pokażcie jakieś zdjęcia i filmiki dla tych co nie byli |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2012-05-27, 16:43
|
|
|
dzięki chłopaki za świetną zabawę! Zlot Przedni! |
|
 |
carlito

Wóz: Camaro RS '92
|
Wysłany: 2012-05-27, 19:55
|
|
|
mi się bardzo podobało, super inicjatywa, fajni ludzie, ogromny szacunek za organizację czegoś takiego (dzięki dla Bartka że mnie ze sobą zabrał)
(narzekać zawsze można ale niech ktoś spróbuje zrobić coś podobnego... i chociaż w połowie tak zajebistego
spięcie takiej imprezy to dla mnie jest wyczyn kosmiczny, pamiętajcie że to pierwsze (i mam nadzieję że nie ostatnie wydanie tego zlotu)
ale aby zostawić jakiś rzeczowy feedback napiszę swoje przemyślenia tak na szybko:
MINUSY:
- rozbieżność w harmonogramie (ale to pierwsza impreza więc ja się i tak dziwię że to tak fajnie wyszło)
- moim zdaniem powinno to trwać jeszcze w niedzielę (słyszałem kilkakrotnie jak ludzie się wybierali na niedzielę ale to tylko takie moje szybkie przemyślenie)
- mała frekwencja na koncercie (nie wiem czemu ludzie nie przyszli (może stoliki z piwem powinny stać tam z tyłu widowni
- część odwiedzających to totalni ignoranci (ale to tak jak wszędzie)
- niektórzy butowali przy dzieciach i te latające kamyki sprawiały że robiło mi się gorąco... (uważajcie na dzieciaki
- moim zdaniem opłata za wjazd dla Was właściciele aut to nie jest dobry pomysł - przyjazd z np. Lublina to spory koszt (paliwo, hotel itp) a to trochę jeszcze go powiększa
PLUSY:
- samo powstanie czegoś takiego
- atmosfera (głównie dzięki Wam - właściciele aut i organizatorowi), dodatkowo większość ludzi też bardzo fajnie się zachowywała
- świetne auta
- atrakcje dla rodzin z dziećmi
- koncert
- parada była kozacka
- i świetne koszulki, mój 4 letni synek opuścił koparę jak mu przywiozłem
wyszło tak że więcej widzę minusów niż plusów ale... to nie tak - każdy z tych plusów przyćmiewa wszystkie minusy na raz
poniżej filmiki z palenia gumy, niestety tylko 3
(Kuba - da się je wstawić żeby od razu było widać miniaturkę?)
http://www.youtube.com/watch?v=Ah3yrrI_ZZw
http://www.youtube.com/watch?v=twpre7YsyOg
http://www.youtube.com/watch?v=9i3BorTELXk
zaraz gdzieś powrzucam zdjęcia |
|
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2012-05-27, 20:20
|
|
|
Było fajnie. Dla mnie wniosek jest taki, że następnym razem powinniśmy jechać od razu z nastawieniem na dwa dni, parkować obok siebie na zlocie, zaopatrzyć się w krzesełka stoliki, grilla itp. a najlepiej z jakimś namiotem Na zlocie rozmawiałem z ludźmi którzy mają amerykańce i są z Lublina i okolic. Mam nadzieję, że dołączą do forum i z czasem lokalne kruzy będą większe.
ps.
SORKI za zamieszanie związane z poszukiwaniem mojej osoby. Miałem pojechać do Hotelu,
ale ze względu na stan stwierdziłem że lepiej będzie jak się przekimam na tylnej kanapie w GP. Podjechałem na stację kupiłem sobie oczywiście standardowy zestaw (fajki+pepsi) i poszedłem spać. Jak przyjechałem do Lublina poszedłem spać i nie słyszałem tel. |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2012-05-27, 21:03
|
|
|
taa, przyznaj się łobuzie... zwiałeś bo nie chciałeś tych milionów $ oddać za grilla |
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2012-05-27, 21:15
|
|
|
Shogun v8 napisał/a: | taa, przyznaj się łobuzie... zwiałeś bo nie chciałeś tych milionów $ oddać za grilla |
a właśnie komu i ile wiszę ? |
|
|
|
 |
|