Nygger

|
Wysłany: 2010-08-30, 23:01 Yo zapaleńcy ;)
|
|
|
Witam wszystkich fanów amerykańskich bestii . Jestem Maciek i jestem na tym forum pierwszy raz. Może powiem Wam coś o sobie. Co prawda idę w tym roku do liceum, co raczej nie jest raczej wiekiem na kupowanie/robienie Muscle Cara, ale od paru lat niesamowicie kręci mnie wszystko co związane z groźnymi B-Body, ekskluzywnymi limuzynami itp. Ważne jest dla mnie kilka wariantów - auto musi być stare (tzn. na pewno poniżej 1990, a najchętniej ~1965-1975), amerykańskie i musi "ryczeć" . Na pewno każdy zrozumie mi o co chodzi (i też w z taką nadzieją napisałem na tym forum), bowiem kiedyś usłyszałem w autobusie rozmowę 2 gości. Jeden - zapalony fan Muscle Carów (jak się później dowiedziałem), opowiadał znajomemu o swym marzeniu. Mowa o Mustangu z '69. Drugi nieugięty pytał, dlaczego nie można go przerobić na gaz w celu zaoszczędzenia pieniędzy. No nie powiem, że pół autobusu się śmiała, bo pewnie owa połowa zrobiłaby tak samo, ale ja miałem powód do pobłażliwego uśmiechu .
Moim marzeniem jest z kolei Dodge Charger R/T z 1968. Mam nadzieję, że to marzenie kiedyś się ziści, jednak na tą chwile jedynie zbieram informacje o tych niesamowitych samochodach. Pozdrawiam |
|