Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!
Tak, trochę spóźnione te życzenia
Ale "lepiej późno niż wcale", zupełnie jak nowe oblicze Naszego zaprzyjaźnionego F-Body Klub Polska, dla którego (jak widać) Nasz mały portal był niewątpliwą inspiracją
Bardzo fajnie, że coś się w końcu tam ruszyło i idzie ku lepszemu. Z pewnością będziemy dopingować dalsze zmiany, dla wielu, Naszego "matczynego" klubu
Tymczasem "nowe" ewentualnie i przyjdzie do Nas samych. W sumie to już przyszło i to w dość niespodziewany sposób awarią światłowodu do którego jest podłączony serwer Amerykanów w pierwszy dzień 2007r., ale oczywiście nie na takie noworoczne nowinki wszyscy czekają i nie o takich myślę
Już wkrótce nasz serwis zostanie rozbudowany o dodatkowe elementy tak by w większej mierze przypominał portal a nie tylko prostą otoczkę forum.
Będzie to kolejny etap Naszego rozwoju. Etap mam nadzieję równie dynamiczny, jak te dwa i pół miesiąca odkąd działają reaktywowane Amerykany.com. W tym krótkim czasie udało Nam się zorganizować kilka odjechanych spotkań, napisać ponad 1000postów, nakręcić i zmontować kilkanaście filmików i spalić parę gum.
Moim zdaniem
udany start i udane zakończenie 2006 roku. Mam nadzieję, że 2007 będzie jeszcze lepszy, a z Waszą pomocą i dotychczasowym zaangażowaniem - jest to raczej nieuniknione!
2sqn-10592x.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 3890 raz(y) 57.5 KB |