Wysłany: 2011-06-04, 21:46 [VIDEO] 1966 Buick Convertible Barn Find Rescue
Czyli jak w tydzień uruchomić i cokolwiek odrestaurować 1966 Buick'a Convertible, tak by przejechał ponad 500km z Phoenix, Arizona do Los Angeles, California!
Innymi słowy praktyczny przewodnik surwiwalu z zabytkowym amerykańcem, a naprawianie podłogi, która zniknęła po odkurzeniu za pomocą znaków drogowych - bezcenne!
Miłego oglądania!
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
To teraz jeszcze kup CB, by nie łapać punktów dupowozem - zostaw sobie parę na jakieś nasze wspólne hardcorowe akcje
Przypominam, że jeszcze nie spaliłeś gumy na środku Placu Zamkowego, albo Deptaku
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
Wóz: el camino '77 6.0 LS2
Wysłany: 2011-06-06, 21:30
ntr napisał/a:
To teraz jeszcze kup CB, by nie łapać punktów dupowozem - zostaw sobie parę na jakieś nasze wspólne hardcorowe akcje
Przypominam, że jeszcze nie spaliłeś gumy na środku Placu Zamkowego, albo Deptaku
dokładnie, nie chcę straszyć ale odpaliłem furę i mam chcicę na wygłupy a ostatni wypad 900kilosów transamem 2gen 6.5BBC okupiłem 5ma punktami to jeszcze mam trochę na zapasie , jak w środę odbędę pierwsze jazdy próbne to będę w amoku i przez kilka dni nikt się ze mną nie dogada, to od razu ostrzegam,
dawno nie paliłem gumy na placu zamkowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum