|
AMERYKANY.COM
Tylko prawdziwe amerykańskie bryki, palenie gumy, bulgot V8 i cruzowanie ku zachodowi słońca!
|
Cześć - i od razu pytanie czy warto kupić samochód z USA? :) |
Autor |
Wiadomość |
konjo
|
Wysłany: 2017-10-09, 14:15 Cześć - i od razu pytanie czy warto kupić samochód z USA? :)
|
|
|
Cześć Wszystkim
To mój pierwszy post na forum i od razu mam pytanie
Zaczynam zastanawiać się nad zmianą samochodu i bardzo poważnie myślę o jakimś dużym rodzinnym SUVie z USA (tzn. najprawdopodobniej SUVie ).
Pomyślałem o takim samochodzie, bo mam dość małych i awaryjnych silników z turbinami. Co czytam o jakimś modelu, to wszędzie widać dużo artukułów o tym, że coś pada, że bierze olej, itp. a wymiana/naprawa kosztuje krocie.
Zależy mi na czymś wolnossącym, prostym i przede wszystkim niezawodnym.
Pierwszym wyborem był Ford Explorer III lub IV, ale poczytałem, że to awaryjne jest
Teraz zastanawiam się nad Dodgem Durango 4.7, bo 5.7 HEMI trochę mnie przeraża jeszcze
Czy taki Durango II generacji (2004–2009) jest ok? Czy może warto na coś innego spojrzeć.
Z góry dzięki za informacje |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2017-10-11, 11:52
|
|
|
konjo, żartujesz prawda? Szukasz bezawaryjnego 15letniego auta? Zejdź na ziemię... |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|