Wysłany: 2011-02-13, 13:06
hahaha! to foto z kompami na pace wygląda jakbyście je właśnie zajebali z jakiegoś biura...
I Kubuś - nie tłumacz się tym nie działającym LSD...
Sprowadzasz bydlaka do WAW?
_________________ ========================
'87 Silver Camaro RS 305 TBI - sold
'94 Green TransAm 350 LT1 - sold
......?
hahaha! to foto z kompami na pace wygląda jakbyście je właśnie zajebali z jakiegoś biura...
I Kubuś - nie tłumacz się tym nie działającym LSD...
Sprowadzasz bydlaka do WAW?
No przyjadę, jak nie będzie śniegu. Nie mam na nim zimówek.. a planowałem już na ten tydzień nim przyjechać.. No nic, poprawię sobie humor driftując po Skoroszach dupowozem ;)
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
O kurde! Ale czad! hehehe muszę to zrobić u siebie :D
Codziennie nowe pomysły na zastosowanie paki, a tak się biłem z myślami, czy naprawdę mi jest ona potrzebna.. 8)
Paka nie jest Ci potrzebna, ale nie o to w tym chodzi :)
Okazuje się, że jednak tak - zawsze chciałem skrycie mieć własny basen. Teraz stało się to realne :lol: 8)
santa fe
Wysłany: 2011-02-15, 14:31
Ja się zastanawiam do tej pory czy mi jest paka potrzebna. Czasem na siłę wymyślam jakieś transporty żeby sobie udowodnić, że to jednak było bardzo uzasadnione. Większość tych rzeczy jednak można i tak spokojnie upchnąć do zwykłego samochodzika, ale co tam :mrgreen:
Ja się zastanawiam do tej pory czy mi jest paka potrzebna. Czasem na siłę wymyślam jakieś transporty żeby sobie udowodnić, że to jednak było bardzo uzasadnione. Większość tych rzeczy jednak można i tak spokojnie upchnąć do zwykłego samochodzika, ale co tam :mrgreen:
No to dlatego w wakacje musimy zrobić sobie po basenie - tego w zwykłym aucie już nie uświadczysz :D
santa fe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum