Wysłany: 2011-08-06, 19:03 [VIDEO] '87 El Camino onboard cruise (2011.08.05)
Wrzuciłem pierwszą część z wczorajszego cruzu. Wrzuciłem na swój kanał, bo chyba nie ma sensu zaśmiecać kanał Amerykanów? Najwyżej dla amerykany z tego cruzu zmontuje się jakiś trochę ciekawszy i bardziej dynamiczny klip..
Dla tych co mają czas, lub wręcz się nudzą:
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
Aparat był montowany na szybko, potem w drugiej części już go poprawiłem i się trzymał, tylko trochę za wysoko był
Jak się nie zanudziliście, to mam jeszcze 20min z przejazdu przez miasto, tylko ze źle ustawionym aparatem (za wysoko), ale mogę wrzucić jak są chętni
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
Wóz: 84 Chevy El Camino
Wysłany: 2011-08-10, 10:47
A jeszcze a propos wnętrza. Masz może oryginalne dywaniki? Szukam wymiarów, bo mi ktoś zajumał po drodze do kontenera. Zresztą razem z plandeką na pakę - no ale to to sobie tapicer sam wymierzy.
Wysłany: 2011-08-10, 10:52
Ja jestem zawsze chętny. Strasznie mnie skręca, żeby sobie z Wami pocruzować. Jest tylko jedno ale: nie mam wozu . A oglądając filmy mam zawsze jakąś tego namiastkę, przynajmniej dopóki sobie takiego nie sprawię. Może za 2 lata, jak już skończę liceum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum