Masz ostatnią szansę obrony - jak wygrasz ze mną na AWSA na 1/4 mili ;-P - co Ty na to? Możesz już zacząć trenować na GP - spotkamy sie na torze.
Jakie to teatralne hehe Założę, się że Bartek stał Ci za plecami i podpowiadał co napisać hehehe
Ale spoko, sam to sprowokowałem, bo celowo wybrałem takie zakończenie
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
A swoją drogą to zachęcam do promowania videosów, w tym tego, przez dawanie na YT "łapek w górę" czyli klikanie "Fajne". Im więcej pozytywnych głosów tym większa szansa, że go YT zapoda ludziom do zalecanych i.. wypromuje
Właśnie to czytam, ale ty przecież wiesz wszytko najlepiej
Może dlatego, że mam dostęp do logów i widzę kto kiedy się logował? Albo, że to dziwne że to akurat drugi post Patrycji na forum i pierwsza wizyta od 9miesięcy Ja tam stawiam, że to ukartowany dialog hehehe
Ale pewnie, że mogę się mylić, jak każdy
W takim razie powodzenia na AWSA - przyda Ci się, bo raczej z C5 nie masz szans
Moja żona jest konkretna, 2 posty to 2 sprawy, 1 zakup samochodu i 2 propozycja zmierzenia się na ćwiartkę na awsa, żadne tam bicie piany typu zobaczcie jakie mam fajne kółka albo podniecanie się filmikami na YT
mike, czy mi się wydaje, czy ten Twój Pontiaczek jest dźwignięty do góry na zawieszeniu? Robiłeś coś z zawiasem czy tylko tak sie wydaje, jak tak to co tam zastosowałeś?
mike, czy mi się wydaje, czy ten Twój Pontiaczek jest dźwignięty do góry na zawieszeniu? Robiłeś coś z zawiasem czy tylko tak sie wydaje, jak tak to co tam zastosowałeś?
dupa wywindowana do góry jakieś 5cm ze względu na most z 4gen a przód najprawdopodobniej zwykłe v8 sprężyny (chociaż są nieziemsko twarde) przynajmniej nie mam problemu w lekkim terenie
dupa wywindowana do góry jakieś 5cm ze względu na most z 4gen a przód najprawdopodobniej zwykłe v8 sprężyny (chociaż są nieziemsko twarde) przynajmniej nie mam problemu w lekkim terenie
zwykłe sprężyny? Ja mam zwykłe spreżyny V8 z przodu i różnica jest spora
Kupiłem za śmieszną kwotę od gościa który wymienił na eibachy . Pochodzą z camaro rs nie wiem czy tam mogły być w serii ws6 i czy to są jeszcze fabryczne sprężyny. Trochę zbyt ładnie wyglądały a i oponkę mam 225/60
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum