Wysłany: 2011-08-06, 14:22 [VIDEO] Śmieszne: wypał ntra na wczorajszym spocie :D
Jak w temacie. Do oglądania trzeba podejść z dystansem, tak jak koledzy nagrywający i komentujący nagranie
Może jak przyjdzie wiosna i doczekam się właściwego mostu to coś się poprawi.. no nic.. niech się ta zima już kończy
PS: Oglądając go na YouTube, możecie obejrzeć w jakości HD.. tylko nie wiem czy jest sens
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
Wóz: el camino '77 6.0 LS2
Wysłany: 2011-08-08, 20:53
hamulce z tyłu dobre, przełożenie 2.20 i szpera czasem działa to gumy nie pali i nie kręci bączków, za tydzień będzie Worwa z dawcą organów to sytuacja ulegnie zmianie, zmienił termin przyjazdu o lekko 3 miesiące ale taką ma robotę,
ja to mam teraz taki problem i bolączkę, że nie mogę zblokować 1ki bo kolumna pod 3 biegi a skrzynia 4ka, jak mu depnę to zmieni na 2 i mnie obróci, jak opracuję patent żeby mieć zblokowaną 1 to bączki będą szły jak talala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum