[VIDEO] Jesienne Upalanie :) |
Autor |
Wiadomość |
Karol
Wspierający
Wóz: CORVETTE C5
|
Wysłany: 2011-11-19, 00:10 [VIDEO] Jesienne Upalanie :)
|
|
|
Jak w temacie zima idzie czas schować zabawkę do garażu, ale zanim to uczynię vetta jest regularnie upalana co weekend z nadzieją zepsucia jakiegoś pod zespołu co by w zimie człowiek się nie nudził jak na razie bez rezultatu
Poniżej link do poczynań na pewnym cichym parkingu
http://www.youtube.com/watch?v=IOlfJkO_dZk |
|
|
|
 |
W0-SOPEL
|
Wysłany: 2011-11-19, 00:49
|
|
|
Strasznie słaba ta Vetta chyba pierwsza totalnie nie udana generacja .. Już lepsze wrażenie robi ten wyblakły poliftowy gta |
_________________ '79 Chevy Camaro Z28 350 "Dragzie" Sold.
'88 Pontiac Trans Am GTA 305 ''Junkyard Dog'' Sold.
'77 Chevy Camaro Type LT 305 ''Crusher'' Sold.
'87 Chevy Corvette C4 350 ''Freedom Express''.
'79 Pontiac Trans Am 403 ''TwoTireFire''. |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2011-11-19, 17:07
|
|
|
W0-SOPEL napisał/a: | Strasznie słaba ta Vetta chyba pierwsza totalnie nie udana generacja .. Już lepsze wrażenie robi ten wyblakły poliftowy gta |
"Totalnie nie udana"? Co jest złego w aucie które dobrze przyśpiesza, hamuje, skręca i które nie ulega awarii po mocnym upalaniu?
Czy może chodzi o wygląd? Jeżeli tak, to poliftowe 3geny są słabym przykładem. |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
Karol
Wspierający
Wóz: CORVETTE C5
|
Wysłany: 2011-11-19, 23:59
|
|
|
W0-SOPEL napisał/a: | Strasznie słaba ta Vetta chyba pierwsza totalnie nie udana generacja .. Już lepsze wrażenie robi ten wyblakły poliftowy gta |
Jeśli chodzi o wygląd to żecz gustu nie wnikam ale tak jak napisał saper wolę jeździć vette niż np. 3 genem który był by zmotany na ambitne moce które widnieją tylko na papierze a w realnym życiu dostawać od golfa gti turbo bo tak na prawdę taki poziom w Polsce reprezentują te auta przykre ale prawdziwe tak że ja dziękuję za taką alternatywę
poza tym jeśli uważasz ze auto które jedzie szybciej na 1/4mili od porsche gt3 albo Mustanga gt500 zmotanego na 630hp to bardzo ciekawy jestem czym ty jesteś w stanie się pochwalić
skoro auto z takim setupem jest dla ciebie słabe
Ps. Będąc na AWSIE oprócz Grzenia i vtg jakoś nie widziałem szybszego auto od tej słabej i co ważne jeszcze nie wystrojonej vette
Ale to tak jak pisałem kwestia gustu jedni lubią bulgot V8 a inni osiągi jak przystało na V8 |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2011-11-21, 00:43
|
|
|
Nieźle Karol, nieźle, może kiedyś większą ekipą poupalamy? |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Mareckiv8
Mopar Fan

Wóz: Charger 73'
|
Wysłany: 2011-11-27, 23:31
|
|
|
Mnie się podoba nie ma co stękać corvette jedyne amerykańskie auta które się prowadzą. super filmik |
|
|
|
 |
|