Nie ważne który wygrał, obydwa auta sa dla mnie ikonami amerykańskiej motoryzcji, które uwielbiam. Poprostu dwaj królowie, detronizujący resztę podobnego motłochu z ich czasów.
Nie ważne który wygrał, obydwa auta sa dla mnie ikonami amerykańskiej motoryzcji, które uwielbiam. Poprostu dwaj królowie, detronizujący resztę podobnego motłochu z ich czasów.
Eh Shogun, zgadam się! Mam nadzieję że wrócisz szybko to swoich redneków
ps.
Przenieśli storalnię!! Na racławickie to wszystko przez Ciebie
Wóz: Ford Crown Vic PI
Wysłany: 2013-02-10, 21:01
Szkoda, myślałem, że jakieś w miarę poważne porównanie to będzie, wiadomo, zabawa też jest ważna, ale w tym video nie ma nic poza rozwalaniem tych dwóch kultowych fur. Szkoda, myślę że jakiś obiektywny test porównawczy byłby ciekawy a tak nadal, żeby być poprawnym, trzeba stawiać między tymi dwoma kultowymi wozami znak równości
_________________ www.roadrunners.pl Ford Crown Victoria 2001 Police Interceptor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum