ZBIERAMY EKIPĘ Hrubieszów 1-3 maja/Power Big Meet 3-5 Lipiec |
Autor |
Wiadomość |
Mareckiv8
Mopar Fan

Wóz: Charger 73'
|
Wysłany: 2014-04-04, 20:18 ZBIERAMY EKIPĘ Hrubieszów 1-3 maja/Power Big Meet 3-5 Lipiec
|
|
|
Jak w temacie kto jedzie na Hrubieszów 1-3 maja/Power Big Meet 3-5 Lipiec ????
Polecam jechać moja poczciwą starą Audi w gazowni bo mało pali i wygodna i spalanie śmieszne
Pisać tu kto zainteresowany .. |
_________________ FACEBOOK - americancars.szczecin.pl
www.americancars.szczecin.pl |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2014-04-05, 10:05
|
|
|
Proponuje rozbić ten wątek na dwa, skoro to dwie różne imprezy.
Ten o Hrubieszowie już zresztą jest przecież: http://amerykany.com/viewtopic.php?t=3707 |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2014-04-05, 10:21
|
|
|
Tak dla jasności ... Panowie i Panie u mnie jest to stricte nie zlot taki jak dotychczas, jest to impreza zamknięta tylko dla posiadaczy amcarów, zarejestrowanych i zaakceptowanych. Pobyt tylko amcarem a jeżeli nie to tylko po wcześniejszych ustaleniach i omówieniu pobytu. Impreza odbywa się na terenie Browaru Sulewski w zamkniętym gronie bez kibiców i oglądaczy i podglądaczy. Tak na marginesie ilość miejsc ograniczona ... zabukowane poprzez rejestracje ok 70% wolnych miejsc. Miejsc noclegowych w Browarze już brak. Wiecej informacji oraz zasady pobytu na stronie www.zlotautamerykanskich.strefa.pl. Jeżeli masz problem z wysłaniem kwestionariusza ze strony proszę o kontakt na meila: andrzejxromanski@gmail.com. Pozdrawiam i do miłego ...
[ Dodano: 2014-04-05, 10:31 ]
WAŻNE : nie ma potwierdzenie zarezerwowanych jeszcze 4 pokoi w Browarze więc jest taka możliwość zarezerwowania i opłacenia ich - kto chętny niech daje znać ... |
_________________ www.americancarclub.strefa.pl
www.zlotautamerykanskich.strefa.pl |
|
|
|
 |
Mareckiv8
Mopar Fan

Wóz: Charger 73'
|
Wysłany: 2014-04-05, 12:05
|
|
|
Myślałem że ta impreza Hrubieszowie jest otwarta hmmmmm ale żenada to nawet nie wiem czy warto tam się wybierać autem cywilnym żeby po oglądać jakieś auta porobić zdjęcia pogadać z ludźmi ..itp
teraz już nie wiem czy warto.....
Ja nie jestem w temacie bo ostatnio mam mało czasu pracując po 9h dodatkowo remontując chargera i zajmując się samemu mieszkaniem..
Wiec może ktoś krótko opisze jakąś otwartą najlepszą imprezkę samochodową u nas w PL ? |
_________________ FACEBOOK - americancars.szczecin.pl
www.americancars.szczecin.pl |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2014-04-05, 12:16
|
|
|
Kurcze chłopie, tu masz wszystko specjalnie przygotowane:
http://amerykany.com/viewtopic.php?t=3708
z linkami do każdego Zlotu i wątku gdzie się można umawiać |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Techno200
Wspierający

Wóz: Fbody
|
Wysłany: 2014-04-05, 21:57
|
|
|
Mareckiv8 napisał/a: | Myślałem że ta impreza Hrubieszowie jest otwarta hmmmmm ale żenada to nawet nie wiem czy warto tam się wybierać autem cywilnym żeby po oglądać jakieś auta porobić zdjęcia pogadać z ludźmi ..itp
teraz już nie wiem czy warto.....
Ja nie jestem w temacie bo ostatnio mam mało czasu pracując po 9h dodatkowo remontując chargera i zajmując się samemu mieszkaniem..
Wiec może ktoś krótko opisze jakąś otwartą najlepszą imprezkę samochodową u nas w PL ? |
Dlaczego zenada? Taka forma imprezy i tyle. Gdyby dali Andrzejowi zyc to pewnie by bylo tak jak rok wczesniej. A ze nie dali to niech sie gonia. Tylko jak ludzie beda przez plot pytac czemu tak to powiemy zeby urzedasom podziekowali... |
|
|
|
 |
cornholio01

Wóz: Ford Mustang 95',Ford Expedition 98'
|
Wysłany: 2014-04-06, 16:36
|
|
|
+1 |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2014-04-07, 08:31
|
|
|
Właśnie że forma jest lepsza niż otwarta, więcej ludzi w klimacie na mniejszej powierzchni - brak przypadkowych osób. Prawdopodobnie możesz się dogadać że przyjedziesz cywilnym autem i będziesz w środku, zrobisz foty i pogadasz z ludźmi. |
|
|
|
 |
|