Sieeema :) |
Autor |
Wiadomość |
sadam
Wóz: Oldsmobile Toronado
|
Wysłany: 2014-06-18, 10:43 Sieeema :)
|
|
|
Witam wszystkich! Mam nadzieje ze nie tylko na forum internetowym, ale rowniez na zywo bedziemy sie mogli wymieniac ciekawostkami na temat naszych bestii
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2014-06-18, 12:15
|
|
|
witaj, wrzuć fotki - pochwal sie |
|
 |
sadam
|
Wysłany: 2014-06-18, 12:40
|
|
|
Już w najbliższym czasie Aktualnie Tornado stoi na kobyłkach, ponieważ walcze z hamulcami. Jak opanuje sytuacje, jak najbardziej |
|
|
|
 |
kitt94
Knight Rider 4 ever
|
Wysłany: 2014-06-18, 22:42
|
|
|
Cześć.
No i co teraz panowie? Fura klimatyczna, kultowa, ale FWD... |
_________________ Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law. |
|
|
|
 |
Midnite Tom
Wspierający

Wóz: 94 Mustang GT
|
Wysłany: 2014-06-19, 17:53
|
|
|
Witaj Sadam
kitt94 napisał/a: | Cześć.
No i co teraz panowie? Fura klimatyczna, kultowa, ale FWD... |
No kultowa to była dwie generacje przed tym modelem.
Bo idąc tropem nazwy powinniśmy jarać się np.
pontiakiem le mans 1988-92 (opel kadet)
dodgem challengerem 1978-83 (mitsubishi galant/sapporo)
W sumie nazwa to nazwa.
Wg. mnie wóz nie spełnia wymagań klimatycznego pojazdu tak jak pontiaki gp z lat 90, chryslery sebringi, i 300M, neony i sporo innych "normalnych" samochodów.
Ustaliliśmy już chyba że wyjątkami są stare przednionapędowe ośmiocylindrowce: cadilaki i toronado. |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2014-06-20, 17:10
|
|
|
kitt94 napisał/a: | Cześć.
No i co teraz panowie? Fura klimatyczna, kultowa.. |
od Ciebie sie tego dowiaduję |
|
 |
kitt94
Knight Rider 4 ever
|
Wysłany: 2014-06-21, 16:16
|
|
|
Nie wiem, która to generacja, bo nie siedzę na forum non stop, z resztą nie ma to znaczenia - wszystkie Toronado to FWD, a wg. regulaminu forum FWD NIE JEST klimatyczne.
Cytat: | Ustaliliśmy już chyba że wyjątkami są stare przednionapędowe ośmiocylindrowce: cadilaki i toronado. |
To mnie śmieszy. Regulaminy nie lubią wyjątków, po coś są ustalone. Idąc tym tropem, mój Taurus też jest klimatyczny, bo taki sam jeździł w "Robocop'ie", tak samo jak Buick, bo ma taki fajny poziomy prędkościomierz. Albo się czegoś trzymacie, albo udajecie. |
_________________ Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law. |
|
|
|
 |
sadam
|
Wysłany: 2014-06-22, 23:46
|
|
|
Ale burze rozpętałem... Niestety nie znalazlem i raczej nie ma forum bliższego mojemu Toronado... Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kitt94
Knight Rider 4 ever
|
Wysłany: 2014-06-23, 08:11
|
|
|
Niech Ci Olds służy, teraz zobaczyłem, że to '91. Ja bardzo lubię małe GM z tych lat, uważam, że mają swój urok i jak najbardziej zasługują na zachowanie. |
|
|
|
 |
Midnite Tom
Wspierający

Wóz: 94 Mustang GT
|
Wysłany: 2014-07-14, 18:15
|
|
|
sadam napisał/a: | Ale burze rozpętałem... Niestety nie znalazlem i raczej nie ma forum bliższego mojemu Toronado... Pozdrawiam |
Niczego nie rozpętałeś stary temat powracający co jakiś czas'
Forum poświęconego toronado z lat 90tych nie znajdziesz w naszym języku. Możesz szukać takich co cieszą się z każdego wozidła "made in USA".
Tutaj też znajdziesz pomoc jeśli ktoś będzie znał temat, ale piszemy o tym w "off-topicu" |
|
|
|
 |
|