Saper miał wypadek |
Autor |
Wiadomość |
ntr
Administrator GM driver :-)
Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2019-02-12, 22:17 Saper miał wypadek
|
|
|
Nasz forumowy kolega Saper, współadministrator Amerykany.com i znany wielu ze wspólnych zlotów pasjonat amerykańskiej motoryzacji od przeszło 20lat, miał dziś poważny wypadek samochodowy.
Przebywa obecnie w szpitalu w stanie krytycznym.
Wszystkich pasjonatów i kolegów proszę w imieniu własnym i rodziny Pawła o modlitwę w jego intencji...
|
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
|
aro
as far as u can
Wóz: Corvette '79
|
Wysłany: 2019-02-13, 07:48
|
|
|
trzymamy kciuki za powrót do zdrowia.
powiesz coś więcej co się stało? |
_________________ The tendency is to push it as far as you can.
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes for sale , or not? |
|
|
|
|
Maniek
Wspierający
Wóz: Ford Thunderbird 1976
|
|
|
|
|
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2019-06-14, 11:41
|
|
|
Dzięki za trzymanie kciuków!
Wyszedłem ze szpitala 3 tygodnie temu. Jeszcze czeka mnie jedna poważna operacja, jak znajdę kogoś kto się jej podejmie
Ogólnie to cud że żyje, ale najbardziej mi szkoda straconego czasu. Nie będę dokładnie pisał co było wynikiem wypadku, ale z ważniejszych to miałem przerwaną aortę, zmiażdżoną miednice... Dopiero jak to zrobili (uratowali mnie) to okazało się że mam nogi połamane - już w miarę naprawione. Teraz tylko zakończyć leczenie i wrócić do projektów.
Aha sprawa na policji jeszcze nie jest zakończona. Ja nie pamiętam wypadku. Z tego co słyszałem, to kierowca audi próbował uciekać na lewy pas - gdyby jechał dalej swoim to pewnie nic by się nie stało. Mam nauczkę żeby zakładać większy brak umiejętności w zachowaniu innych kierowców , a jak skończę Trans Ama to będę nim jeździł tylko nocą
Trochę szkoda mi samochodu bo pod koniec zeszłego roku był robiony swap budy. Teraz muszę posprzedawać to co zostało, części które mam gdzieś schowane i kupić w końcu auto które nie będzie projektem - chyba że kupię nową bude
Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia. Niektórych już spotkałem: NTR mnie odwiedził i dwie osoby na Lubelskich Klasykach Nocą |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
|
|