[FOTO] Pierwsza trasa TA - wyjazd nad jeziorko |
Autor |
Wiadomość |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2008-05-24, 18:36 [FOTO] Pierwsza trasa TA - wyjazd nad jeziorko
|
|
|
Do samego wyjazdu zastanawiałem się czy jechać nad jeziorko TA. Nie byłem do końca przekonany czy da radę, ale jako że trasa to tylko Lublin - Łukcze - Lublin, (~90km) TA został zapakowany między innymi: podnośnikiem, zestawem narzędzi, linką holowniczą, przewodami, dwoma kratami perły itp.
Jak widać, trochę można w F-Body zmieścić. Bagażnik zajmowało jedzenie oraz napoje bezalkoholowe, a pod szybą zmieścił się jeszcze całkiem spory grill
Mimo "dobrej" pogody jechałem wolno... element hamujący zajmował miejsce pasażera
Szczęśliwie dojechawszy na miejsce MUSIAŁEM trochę pofocić
No i coś dla głodnych :P
Jak przestawiałem wóz, kumpel nakręcił chyba filmik, może będzie słychać wydech Wrzucę jak już go dostanę. |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
lago

|
Wysłany: 2008-05-25, 13:31
|
|
|
fajna wycieczka |
|
 |
infidel [Usunięty]
|
Wysłany: 2008-05-25, 13:37
|
|
|
A spaliłeś już gumę? |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2008-05-25, 15:10
|
|
|
Stary wyprowadziłeś się od Nas z osiedla? Bo coś nie poznaję tego parkingu na pierwszej focie?
Oczywiście wypadzik sympatyczny - oby takich więcej.. no ale gumę spalić też mógłbyś |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2008-05-25, 15:20
|
|
|
Saper napisał/a: | Stary wyprowadziłeś się od Nas z osiedla? Bo coś nie poznaję tego parkingu na pierwszej focie? |
nie, nigdzie się nie wyprowadziłem. A to jest parking na Skrzetuskiego i widok z okna dziewczyny.
infidel napisał/a: | A spaliłeś już gumę? |
ntr napisał/a: | Oczywiście wypadzik sympatyczny - oby takich więcej.. no ale gumę spalić też mógłbyś |
kolejną wymówką jest chłodnica :P ale gdy już będzie normalna i wszystko mechanicznie będzie dawało radę... |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2008-05-26, 01:19
|
|
|
wcześniej wspomniany filmik -> youtube //robiony aparatem, więc polecam podkręcić głośniki :> |
|
|
|
 |
|