[VIDEO] WIOSENNY KONKURS MULTIMEDIALNY !!!! |
Autor |
Wiadomość |
Grzesiek_WaWa
kaskader Mike

Wóz: CHEVY CAMARO CHP 1988 IROC
|
Wysłany: 2008-05-12, 14:42 [VIDEO] WIOSENNY KONKURS MULTIMEDIALNY !!!!
|
|
|
1. Nakręć wyczesany filmik ze swoją klimatyczną furą i wrzuć go na YouTube
2. Daj nam znać tutaj szybciusio podsyłąjąc linka do swojego filmiku
3. Czekaj do 08/06/2008 - jesli zostaniesz najlepiej i najwyżej oceniony
wygrywasz i zgarniasz naprawdę fajową mini nagrodę niespodziankę !!!
Uwaga! - w konkursie może wziąść udział każdy kto ma klimatyczne auto, tematyka dowolna ale w klimacie,
filmik oceniają zwykli widzowie więc wszelkie chwyty dozwolone - bez zbędnej ściemy, formularzy, składek, korporacyjnych regulaminów i parówkarskich tyrad
- Filmik ma sie podobać, ma być klimatyczny i być cool CZAS START !!!! |
_________________ "...bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego, żeby bawic się, bawic sie na całego ..." |
|
|
|
 |
kojot

Wóz: Chevrolet Camaro
|
|
|
|
 |
Grzesiek_WaWa
kaskader Mike

|
Wysłany: 2008-06-09, 00:49
|
|
|
Zwyciezcą zostaje filmik : Amerykany.com Spot 30.05.2008r
http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Nagroda - odtwarzacz mp3 vedia a3 2GB z oled i słuchawami SRS200 idzie w ręce ...
/ - no właśnie cholera kto to zrobił ??? Dajcie mi znać komu mam wysłać / |
_________________ "...bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego, żeby bawic się, bawic sie na całego ..." |
|
|
|
 |
krawcu
Wóz: El Camino '77 LT1 HC
|
Wysłany: 2008-06-09, 09:36
|
|
|
To moze przypalimy razem kapcie na warszawie?
To ja z Lukasem Moje zdjecia a Lukas montaz. |
|
|
|
 |
Grzesiek_WaWa
kaskader Mike

|
Wysłany: 2008-06-09, 12:20
|
|
|
spoko - wpadajcie jak tylko chcecie i mozecie - no ja w kzm nie moge sie zebrac - auto w proszku ( rozjebał mi sie egr - wywala błedy ale jeździ ), w lanosie chyba tez jebła uszczeka pod głowica bo płyn spierdziela, stolarz dostał spazmów wiec jeszcze z miesiąc srania z chatą ... ale mam zajebiaszcza działke - jest ciepło wiec mozna sie spoko przespać - browar w piwnicy, a i gume popalić gdzies da rade !!! Chetnie coś skrece ze swoim złomem - jakąs impre bo tu ostatnio smutno jak w dupie u muzina - nie ma klimatu - korporacyjne parówkarstwo i nuda !!! Dajcie znać jak bedziecie jechac or costam to kupie cos na grilla i jakies wyczesane towary skołuje !!!!
PAMIETAJCIE ZE COKOLWIEK EKIPA LUBELSKA DLA MNIE JEST JAK MATKA I OJCIEC - WIEM ZE MOGE NA WAS LICZYC !!!!! I pamietajcie o mojej ofercie - jest aktualna jak najbardziej !!!! Dla mnie licza sie ludzie i klimat !!!! Uwaga - zaraz rozkrecam nastepny konkurs !!!! |
|
|
|
 |
|