WojtekSS

Wóz: niepraktyczny, maloekonomiczny...
|
Wysłany: 2010-02-08, 12:12 Kanapy motoryzacyjne
|
|
|
Bawię się ostatnio w robienie wielu różnych, dziwnych rzeczy. M. in. produkuje kanapy z tyłów samochodów klasycznych (głównie amerykańskich). Ponad to mam też repliki starych dystrybutorów paliwa np. jako szafka lub szafa grająca.
Kanapy wykonane są na drewnianym szkielecie, elementy nadwozia zrobione są z żywicy. Malowanie może być dowolne wg gustu zamawiającego. Tak samo, jeśli chodzi o tapicerkę: eko-skóra, welur, prawdziwa skora itd. Kanapy mają podświetlane światła i w niektórych modelach również rury wydechowe. Dostępne są zwykle sofy jak i kanapy z opcja spania. Na specjalne zamówienie mogę wykonać również narożniki jak i całe wystroje lokali.
Ceny sa rozne w zaleznosci od wersji wykonczenia ale bedzie to od 5 do 10 tys zl za kanapy a dystrybutory od 3 tys zl.
Na początek dostępne są modele: 1955 Cadillac, 1961 Imperial, Warszawa, Mercedes 190SL, BMW 3, Ford Capri, Syrena, 1957 Cadillac, 1954 Chevy.
Chciałbym poznać Waszą opinię. Co o nich sądzicie?
Na początek model Cadillac Fleetwood z 1955 roku. Jest to kanapa z opcją spania.
A teraz przedstawiam kolejna kanape z opcja spania. Jest to Chrysler Imperial. Na chwile obecna zderzak jest pomalowany srebrna farba ale z efektu nie jestem zadowolony i nastepny bedzie juz malowany farba imitujaca chrom.
[ Dodano: 2010-02-08, 16:01 ]
i jeszcze pare zdjec:
 |
_________________ 50 Buick Custom
54 Chevy Custom
60 Olds Dynamic
66 Buick Electra
68' Mustang conv.
69 Electra conv.
69 Caddy conv.
71 Olds Cutlass
95' Chevy Caprice