hahaha! to foto z kompami na pace wygląda jakbyście je właśnie zajebali z jakiegoś biura...
I Kubuś - nie tłumacz się tym nie działającym LSD...
Sprowadzasz bydlaka do WAW?
_________________ ========================
'87 Silver Camaro RS 305 TBI - sold
'94 Green TransAm 350 LT1 - sold
......?
hahaha! to foto z kompami na pace wygląda jakbyście je właśnie zajebali z jakiegoś biura...
I Kubuś - nie tłumacz się tym nie działającym LSD...
Sprowadzasz bydlaka do WAW?
No przyjadę, jak nie będzie śniegu. Nie mam na nim zimówek.. a planowałem już na ten tydzień nim przyjechać.. No nic, poprawię sobie humor driftując po Skoroszach dupowozem
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
O kurde! Ale czad! hehehe muszę to zrobić u siebie
Codziennie nowe pomysły na zastosowanie paki, a tak się biłem z myślami, czy naprawdę mi jest ona potrzebna..
Ja się zastanawiam do tej pory czy mi jest paka potrzebna. Czasem na siłę wymyślam jakieś transporty żeby sobie udowodnić, że to jednak było bardzo uzasadnione. Większość tych rzeczy jednak można i tak spokojnie upchnąć do zwykłego samochodzika, ale co tam
Ja się zastanawiam do tej pory czy mi jest paka potrzebna. Czasem na siłę wymyślam jakieś transporty żeby sobie udowodnić, że to jednak było bardzo uzasadnione. Większość tych rzeczy jednak można i tak spokojnie upchnąć do zwykłego samochodzika, ale co tam
No to dlatego w wakacje musimy zrobić sobie po basenie - tego w zwykłym aucie już nie uświadczysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum