faszyści z fbody org pl |
Autor |
Wiadomość |
Kabdul

|
Wysłany: 2007-03-03, 23:12
|
|
|
CzarnyChevi napisał/a: | na forum flaminga..''tiax'' ... niestety niewiem kto to..bo was nieznam.. |
Stare hasło na flamingach mi zagineło i dlatego też mam tam teraz inny.
Żeby była jasno to twój post z flamingów:
Cytat: | heh.temat moze spam..ale mam ochote napisac.. z tego co chodze po innych forach sie wypowiadam..to widze na wszystkich jest taki rygor..ja pier...ole.niemozna napisac slowa o czyms innym co sie nie wiaze z v8..bo juz jestes zjechany..no nic..niewiem czym to jest spowodowane.. ale dzieki flamingowi.. Ze tu mozna spokojnie napisac..i sie czegos dowiedziec. dzieki.pozdro! pecha.mozesz potem usunac post jezeli bedziesz go uwazal za niestosownego. |
Tu nie chodzi o jakieś przeprosiny czy też masz się tutaj pokajać. Chodziło mi o to, że brudy pierzemy u siebie i jeśli czułeś się skrzywdzony to powinieneś zacząć tutaj.
Już nie mówiąc o:
Cytat: | jasne..i o to chodzi. a nie ze np jak ktos niema auta amerykanskiego(w tym wypadku ja..np.dlatego ze mam 15 lat) .. to juz niemozna mnie na forum szanowac itp..i myslec..ee ten młody to gówno o tym wie...a mysle ze moze by sie wlasnie zagieli na tym.dlatego szanuje flaminga..bo ze wszystkimi mozna na rozne tematy pogadac.. no ale nic.. sa i kozaki i dzbany..;] to juz ich problem..pozdro |
To my niby te dzbany jestesmy?
ntr napisał/a: | Może masz rację, że jest to jakiś kompleks czy raczej fobia, przed tym, że tematyka forum sie rozmyje. |
Wcale nie mówię, że to źle. |
|
|
|
 |
CzarnyChevi

Wóz: obecnie tylko motor.,bedzie Stingray;)
|
Wysłany: 2007-03-04, 09:04
|
|
|
yy...widze ze niemozna tego zakonczyc..;] trudno.chcecie to ciagnijcie to dalej.;) ja napisalem ze przepraszam.i tyle. a dzbanki..nie o was..tylko w ..ogóle.. ba sa ludzie z ktorymi da rade pogadac..a moga miec hot'a z t.bucketa albo challangera..a sa ludzie ktorzy maja starego stanga za grosze..i uwazaja sie za panow swiata..;)..;] no ale nic..ja napisalem prawde od siebie..;] widze ze ciezko przyjac przeprosiny.trudno. czesc
[dodane]..poprostu.oka..dalem dupy..:) bo napisalem byle co nie potrzebnie..a potem napisalem o voyagerze...okej.czlowiek uczy sie na bledach..z tego co mowia.takze mam nauczke wiem o czym nie pisac..i wiem o czym pisac.dlatego proponowal bym to zakonczyc..;] i moglibyscie przyjac moje postanowienie poprawy...dzieki.pozdro |
|
|
|
 |
Szymon
Wspierający Szymon Dąbrowski

Wóz: el camino '77 6.0 LS2
|
Wysłany: 2007-03-07, 22:43
|
|
|
CzarnyChevi napisał/a: | i moglibyscie przyjac moje postanowienie poprawy...dzieki.pozdro |
dobra tylko jak jeszcze raz coś tak palniesz to nie ręczymy, myśl perspektywicznie, jak już będziesz mieć furmanę to pewnie chcialbys liczyć na jakas pomoc, wsparcie, support w graty a punktów u mnie nie dostaniesz za tego typu flamingowanie, trzeba sie wiec zastanowic dobrze kto wrog a kto przyjaciel, my Cie tu na pewno nie uraczymy lamerskimi poradami dzieki ktorym spierdolisz sobie calkiem auto po czym sfrustrowany zakonczysz przygode z us carami i kupisz beemke, przyjaciele sa od tego zeby czasami tez i zjebać |
_________________ .:[ GARAŻ SZYMONA : Serwis Aut Amerykanskich ]:.
+48 796 51 66 51
ul. Emaliowa 15, 02-295 Warszawa
WWW: www.GarazSzymona.com
e-mail: biuro@garazszymona.com
www.facebook.com/GarazSzymona |
|
|
|
 |
CzarnyChevi

|
Wysłany: 2007-03-08, 20:32
|
|
|
no tak.ja nie napisalem ze nie bede potrzebował pomocy.bo wiem ze na amerykanych ...co sie wyroznia z innych for.mozna dostac dokladna odpowiedz jak jest problem.;) i nie mowie tu o zadnym wrogu czy przyjacielu..bo nieznam nikogo.wiec niemoge tak mowic.;).
a co do us cara.dlatego sie ucze od małego.zeby kiedys dawac sobie rade.a nie caly czas polegac na innych;) bo inni tez maja swoje sprawy. |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2007-03-08, 23:59
|
|
|
CzarnyChevi napisał/a: | a co do us cara.dlatego sie ucze od małego.zeby kiedys dawac sobie rade.a nie caly czas polegac na innych;) bo inni tez maja swoje sprawy. |
Słusznie, słusznie, tylko jeszcze po drodze by Ci się przydał dobrze wyposażony warsztat, a o to już nie tak łatwo |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
CzarnyChevi

|
Wysłany: 2007-03-09, 08:30
|
|
|
no niestety..;) to juz sa pieniadze i duze koszta..:). dlatego spoko ze sa ludzie co maja takie warsztaty.bo niema tego za wiele.. |
|
|
|
 |
|