To klub, or not to klub? ;) |
Czy powinniśmy sformalizować swój byt i założyć Klub/Stowarzyszenie? |
Tak |
|
24% |
[ 7 ] |
Nie |
|
75% |
[ 22 ] |
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.. kiedyś i tak było lepiej, a w ogóle to najlepiej wykasować to forum. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 29 |
Wszystkich Głosów: 29 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Vini
T/A 4ever

Wóz: Trans-AM GTA 6.6TPI T-Top
|
Wysłany: 2012-05-16, 23:10
|
|
|
Może jestem młody i głupi, ale staram się uczyć na błędach...
Moje drobne spostrzeżenie:
1. FKP i Szymon... do czego to doprowadziło? do dosyć niemiłych i przykryw sytuacji dla wszystkich. Na dzień dzisiejszy coraz mniej tam ludzi którzy ostatni grosz zamiast do gara to pakują w furę, a więcej tych których po prostu stać na zabawę... To właśnie od Szymona otrzymywałem zawsze największą pomoc z zaplecza wiedzy i części za co będę mu zawsze bardzo wdzięczny.
2. Ekipa Amerykanów jak się zmieniła i uszczupliła na przestrzeni lat 2007 - 2012?
Ilu pomocnych i klimatycznych ludzi odpadło/przestało się udzielać z powodu niedomówień i drobnych sprzeczek?
Jest to zbyt zmienne środowisko indywidualistów o dosyć "anarchistycznym" podejściu do systemów by tworzyć coś takiego.
Taki drobny cytat na zakończenie
"Anarchizm oznacza wyzwolenie ludzkiego umysłu spod władzy religii; wyzwolenie ludzkiego ciała spod władzy własności; wyzwolenie z kajdanów i powściągliwości rządu. To oznacza społeczny porządek oparty na wolnej grupie indywidualności" |
|
|
|
 |
Midnite Tom
Wspierający

Wóz: 94 Mustang GT
|
Wysłany: 2012-05-17, 23:57
|
|
|
Też jestem przeciw zakladaniu klubu.
Ale składki w celu opłacenia serwera popieram.
Koszulki, nalepki, gadżety, kalendarze też były by mile widziane. |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2012-05-18, 18:05
|
|
|
Ponieważ wyniki są przesądzone.. proponuję przenieść tą owocną dyskusję do tego tematu i pomóc w wyborze motta/podtytułu. Musimy to zrobić do niedzieli, by nie blokować innych tematów |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
|