Swap z V8 na V8 celem podniesienia mocy - czy jest sens? |
Autor |
Wiadomość |
kojot

Wóz: Chevrolet Camaro
|
Wysłany: 2012-02-17, 17:44
|
|
|
nyos napisał/a: | kojot napisał/a: | a co ty myślisz że pisałbym takie rzeczy nie mając porównania ? |
Właśnie tak myślę |
a ja wiem dlaczego...bo mnie nie znasz a jak się kogoś nie zna to się nie ocenia jego wiedzy i doświadczenia w temacie.... bo to słabe trochę |
_________________ http://pl.youtube.com/watch?v=qulbRsifOiI |
|
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2012-02-17, 17:46
|
|
|
kojot napisał/a: | a ja wiem dlaczego...bo mnie nie znasz |
Jak to więc dobrze, że dzięki sobotniemu spotkaniu będziecie mieli okazję to zmienić |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
kojot

|
Wysłany: 2012-02-17, 17:57
|
|
|
mnie niestety nie bedzie..szkoda że to nie dzisiaj ...może następnym razem się uda bo widzę że coś się zaczeło dziać w końcu |
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2012-02-18, 13:59
|
|
|
kojot napisał/a: | a jak się kogoś nie zna to się nie ocenia jego wiedzy i doświadczenia w temacie.... bo to słabe trochę |
Nie zrozum mnie źle, ale uważam że doświadczenie zdobywa się jeżdżąc danym modelem i to jako właściciel, rozumiem że rozbijałeś się setki tysięcy kilometrów amcarami w klimacie a potem wsiadłeś w vetę albo innego plastika i pojeździłeś powiedzmy rok i stwierdziłeś że to nie ma klimatu? |
|
|
|
 |
siwa

Wóz: CAMARO Z28 '79 350
|
Wysłany: 2012-02-18, 21:55
|
|
|
nyos napisał/a: | kojot napisał/a: | a jak się kogoś nie zna to się nie ocenia jego wiedzy i doświadczenia w temacie.... bo to słabe trochę |
Nie zrozum mnie źle, ale uważam że doświadczenie zdobywa się jeżdżąc danym modelem i to jako właściciel, rozumiem że rozbijałeś się setki tysięcy kilometrów amcarami w klimacie a potem wsiadłeś w vetę albo innego plastika i pojeździłeś powiedzmy rok i stwierdziłeś że to nie ma klimatu? |
nie trzeba roku wystarczy jedna przejazdzka |
_________________ byl Śmierdziel '90 305 ... jest Parch '79 350
 |
|
|
|
 |
kojot

|
Wysłany: 2012-02-18, 22:03
|
|
|
nyos napisał/a: | kojot napisał/a: | a jak się kogoś nie zna to się nie ocenia jego wiedzy i doświadczenia w temacie.... bo to słabe trochę |
no właśnie tego nie wiesz dalej... vettą jeżdziłem sporo i fajnie było ale nie tak fajnie jak w prawdziwym muscle carze.... ale tak jak pisała Siwa do tego roku nie potrzeba to się wie odrazu.. |
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2012-05-13, 11:46
|
|
|
Ten wątek chyba powinien być w spazmach (i skasować się po 30 dniach, dawno temu) a nie ogólnych? |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2012-05-13, 19:04
|
|
|
No zanim zaczęły się pyskówki, to temat wydaje się być ciekawy.
Wiele osób stoi przed dylematem jaki cel projektowy wybrać dla swojego auta..
Jak znajdę czas to postaram się podzielić ten temat, chyba, że może Saper to zrobi za mnie? |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
|