dodge 1950 kustom evil deluxe |
Autor |
Wiadomość |
whiskeyrodz
|
Wysłany: 2009-10-04, 19:35 dodge 1950 kustom evil deluxe
|
|
|
dodge 50 coronet deluxe /kustom evil deluxe...
zaczelismy od wyrwania czegos co nazywamy podloga..a co bylo tutaj mieszanina starej pordzeiwalej podlogi listewek jeszce raz listewek wkretow i blaszek od puszek od piwa + starych tablic rejestracyjnych potem to samo z bagaznika i doszlismy do ramy i i starych zaweszien od gory heheh
wyjelismy stare elementy zawieszen i auto poszlo totalnie na ziemie ,rama lezy na ziemi zupelnie...
fotki z prac :=D
stare zawesznie tylnie poszlo sie pi$#%#%$c lacznie z resorami...i zbudwalismy cale nowe zaweszenie na wachaczach i przegubach plus poduchy od airride i nowe amory..
z przodu prosciej poduchy zajely miejsce starych sprezyn i doszly nowe amory na drazkach... :=D
ale nie mam zadnej fotki.. :twak:
:cool2:
:taniec:
to co zrobilsmy zostalo ladnie pokryte czarnym matem :sauer:
i zabudowane
pod zestaw airride :cool2:
 |
_________________ WHISKEYRODZ rat rod garage metal and horsepower guys |
|
|
|
 |
whiskeyrodz
|
Wysłany: 2009-10-04, 19:38
|
|
|
podloga..zrobiona wlasciwie cala od nowa przez nas lacznie z tunelem czy zabudowa skrzyni biegow i wyglada teraz tak :devil:
tu nie bylo nic moglismy wchodzic do kanalu pzrez podloge od
gory... :gupek:
silnik..tak wygladal przed wyjeciem
tak po...
:cool2:
:twak:
to komora silnika nadkola..jak przyjechal byly cale tzn zbudowane z papy i czegos nieokreslonego :kick:
:piwko:
:=D
a to byly jego progi pod listwami i papa... :bejsbol:
tu tak dla porownania to to co lezy obok auta to byl prog a w tle juz skonczony
potem..
te fotki nie oddaja wogule auta na zywo...juz mowie czemu :devil:
bo maty sa jakby to powiedziec hmm jakby to byl meszek niby szrostki a wyglada jak miekki jak aksamit szczerze powiem takiego efektu jeszce nie zrobilem przedtem i kurde cieszy mnie to jak cholera ze tak to wychodzi
cos od dolu :=D
i od gory hehe :devil:
 |
|
|
|
 |
whiskeyrodz
|
Wysłany: 2009-10-04, 19:40
|
|
|
 |
|
|
|
 |
whiskeyrodz
|
|
|
|
 |
whiskeyrodz
|
Wysłany: 2009-10-04, 19:46
|
|
|
i wiecej fot..
:cool2: :cool2: :cool2:
:devil:
:devil:
:sauer:
 |
|
|
|
 |
whiskeyrodz
|
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2009-10-04, 22:16
|
|
|
Zajebiste! |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2009-10-04, 22:30
|
|
|
Ogrom pracy, gratuluje!
A ten paintstriping robi wrażenie
Tylko jedna rzecz mi trochę nie odpowiada... wlew paliwa. Nie myślałeś żeby umieścić go pod klapą bagażnika? |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
whiskeyrodz
|
Wysłany: 2009-10-05, 18:56
|
|
|
nie |
|
|
|
 |
santa fe
Wspierający
Wóz: Chevy C1500 '96 / V8 5,7L
|
Wysłany: 2009-10-06, 21:45
|
|
|
ten oblechowaty wlew pasuje, to nie latynoska muskanina, tylko bryka złych chłopców z zachodniego wybrzeża, kalifornijsko piekielny, trza przyznać |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2009-10-07, 08:39
|
|
|
Dokładnie, chłopaki wiedzą ewidentnie co robić! Tak trzymajcie! |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
whiskeyrodz
|
Wysłany: 2009-10-07, 20:57
|
|
|
hehe dziekowac dzekiowac no cos tam wiem |
|
|
|
 |
whiskeyrodz
|
Wysłany: 2009-10-19, 21:27
|
|
|
dzieki wsyztkim za pozytwyne opinie my dziekowac dziekowac :P
a teraz cos mniej milego...
KarolDG napisał/a: | whiskeyrodz napisał/a: | znienacka dzis dostalem w mailu fotke...
nowy numer chromu...znalazlo sie miejsce dla mnie i dodge50 na okladce
tym razem z Kustom przez k a nie c :cool2: :devil: :cool2:
http://www.chrom-plomienie.pl/index.php |
Nie wiem jak w innych miastach..ale na mojej wiosce Dodge nie wisi na okładce..
 |
taak co tu mozna powiedziec ..
bardzo duzo mozna by napisac otym jak sie zachowal i co zrobil borys czy jego koledzy z chromu.. ale postaram sie to strescic jakos...
w kazdym razie zrobil to co zrobil czyli usunal nas z okladki i chyba okroil artykul pier@#$#$ cos tez ze bedzie lepsza grafika ze fotka ze strony to starsza wersja..ze mam wieczyste miejsce w gornym lewym roku okladki chromu i zawsze miejsce na artykul ....taki brak szacunku do mnie i moich kolegow to przegiecie niech sie koles nauczy dotrzymywac slowa i obietnic bo bez tego nie jest kolesiem.. a wszystko jak sie domyslam przez to moj dodge 50 ukazal sie rowniez w GT..jakby to jaka zbrodnia byla ...a my tak sie cieszylismy ze 1 raz jestesmy w 2 gazetach naraz itd itp... borys niechcial zadnej wylacznosci nawet chcial wziasc forda 29 ale teraz z blowerem czyli wersje reloaded do chromu mimio ze byl w GT na okladce..ja sie nie krylem na forum od 2 miechow pisalem ze bedziemy w 2 gazetach...pozatym ja to widze tez tak-jest to moje auto i moge je dac nawet do 10 gazet a jesli te 10 gazet zechce go wziasc to swiadczy tylko o tym ze to udany projekt.. pozatym jesli ktos prosi mnie o wylacznosc toja slowa dotrzymuje nawet raz podpsiywalem papierki takie idac do maxi tuningu...czy z fordem na okladke tez slowa dotrzymalem i nie bylo go nigdzie indziej..
borys dal mi fotki okladki poprosil zebym troche rozlekramowal itak zrobilem jeszce mi sie po lbie dostaloze wszedzie wklejam...ja pokazywalem okaldke i artykul kolegom znajomym itd nawet kolegom z zagranicy danii holandii niemiec ba nawet mam 2 znajomych w usa ktorym to pokazalem a wszyscy oni sa mniejszych badz wiekszych klubow imaja swoich kupmli wiec tez to pokazuja... a on nic nie mowiac usunal okroil aja wyszedlem na....
juz nie bede wspominal otym jak zmienil sie ton maili z fajnych na pisanych jakby przez jakiegos pier#$$#ego urzednika zza biurka...
przez to co zrobil tak mi obrzydzil ten artykul w chromie ze szkoda ze go nie usunal calkowicie albo w sumie dobrze ze go nie usunal porzynajmniej elbalenko jest na fotce przy pracy i link do strony kfiatka i moi koledzy ktorych wymienil maja radoche...ale ja sam mam gdzies cale to pismo lacznie z artykulem ze mna...nie chce miec wiecej nic wspolnego z goscmi ktorzy nie dotrzymuja slowa i niemaja szacunku domnie takze byl 1szy i zarazem ostatni akrtykul ze mna moimi kustomami w chromie
odcinam sie sie od tej gazety mimo ze borys proponowal mi cos tam w kwietniu- artykul ze kilkoma moimi kustomami naraz co zreszta bylo moja idea i pewnie wyszloby fajnie...... |
|
|
|
 |
|