[VIDEO] Nowa produkcja |
Autor |
Wiadomość |
kojot

Wóz: Chevrolet Camaro
|
Wysłany: 2006-12-09, 00:17 [VIDEO] Nowa produkcja
|
|
|
dawno nic nie stworzyłem toteż tak prawie od niechcenia zmontowałem takiego oto filma
[ Dodano: 2006-12-09, 00:19 ]
może i trochę na sztukę ale może i niezły ciężko mi samemu ocenić... moim zdaniem taki sobie
|
|
|
|
 |
infidel [Usunięty]
|
Wysłany: 2006-12-09, 09:09
|
|
|
mam dla Ciebie ze 20 gb materialu do zmontowania
niestety nie ma tam nawet jednego porzadnego wypalu czy bonka
moze na kruzie kogos najdzie na odrobine oponiarskiej destrukcji...
a co do tego filmu, to tak jakbysmy juz wszystkie ujecia widzieli,
daj juz spokoj tym kotletom |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2006-12-09, 15:09
|
|
|
Nie wiem czy to tak wypada przerabiać cudze filmiki..
Lepiej do tego co zrobiłeś z Naszych materiałów dodaj czołówkę i podmień wszystkie te videosy, bo wcześniej czy później trafią one do youtube i szkoda by trafiły tam nie podpisane.
A poza tym, to też się zgadzam z przedmówcą, że szkoda Twojego talentu reżyserskiego, na przerabianie w nieskończoność tego co już raz zrobiłeś i wyszło fajnie.
Dorób Krzychu czołówki i creditsy do swoich produkcji (oraz przeedytuj posty zmieniając załączniki) i zasiadaj z infidelem do montowania jakiegoś zajebistego dłuższego filmu o Naszych F-Bodies.
Saper ma/miał na kamerze jeden z moich pierwszych wypałów jak mój pierwszy Ptak był jeszcze biały.. można by to wykorzystać też, bo ładnie się dymiło (były z tego fotki w gazecie nawet) |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
Saper
Administrator
|
Wysłany: 2006-12-09, 15:38
|
|
|
ntr napisał/a: | Saper ma/miał na kamerze jeden z moich pierwszych wypałów jak mój pierwszy Ptak był jeszcze biały.. można by to wykorzystać też, bo ładnie się dymiło (były z tego fotki w gazecie nawet) |
kiedyś tam miałem... ale nagrałem to na kasete i Ci dałem. :P |
_________________ WTFWJD? |
|
|
|
 |
|