Przesunięty przez: ntr 2013-03-12, 18:37 |
Ogólnopolski zlot forumowy |
Jestem za? |
TAK |
|
100% |
[ 8 ] |
NIE |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 8 |
Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
bakupno
Wspierający ...

Wóz: Chevy Impala SS '94
|
Wysłany: 2012-09-08, 19:47 Ogólnopolski zlot forumowy
|
|
|
Witam wpadłem na pomysł żebyśmy zrobili spot dla wszystkich forumowiczów... Umawiamy się na jeden weekend, przyjeżdżamy w piątek (samemu lub z kobietą), zakwaterowanie, tzn wieczorem zapoznawczy (grill, piwo itd), sobota -> śniadanie, upalanie inne atrakcje np grill, wieczorem impreza do rana, a niedziele po śniadanku gdy każdy wytrzeźwieje rozjeżdżamy się po domach
Wiem że za dużo nie napisałem, ale trzeba wiele ustalić... Termin który będzie wszystkim chętnym pasował, część będzie musiała się też dostosować do reszty, tak samo z miejsce zlotu
Co do miejsca to jeszcze nie szukałem, ale jakaś centralna polska np okolice Łodzi żeby było że ktoś ma dalej czy bliżej...
Ale termin proponuję ostatni weekend września lub pierwszy weekend października:) |
_________________ Pozdrawiam
Piotrek
 |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2012-09-08, 23:49
|
|
|
Pomysł super, popieram, ale sądzę, że raczej będzie Zlot na wschodzie. Warszawa i Lublin to największe skupisko forumowiczów, poza tym, byłoby ciężko organizować coś zdalnie (trzeba takie kwatery podjechać obejrzeć, sprawdzić okolice itp. itd.). Dlatego ja bym widział coś takiego raczej w Lublinie.. lub okolicach..
Dziś też jeszcze pojawił się jeden pomysł.. jak się rozwinie to dam znać, bo byłoby ciekawie.. |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
bakupno
Wspierający ...

|
Wysłany: 2012-09-09, 00:31
|
|
|
a może okolice Ryków/Ułęża z tego co wiem jest tam fajny motopark
to nie ma na co czekać tylko trzeba pomysł rozwijać jak jest |
Piotrek
 |
|
|
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2012-09-10, 08:07
|
|
|
Co do toru to raczej traktowałbym jako atrakcję ... tylko czy poza tym torem jest gdzie cywilizowanie tyłki rozsadzić nad wodą przykładowo. Bo według mnie zloty forumowe mają za zadanie być taką ,,wigilią" wśród znajomych którzy spotykają się na forum. Jestem za imprezami integracyjnymi ale ukierunkowane na pro rodzinność. Obstawał bym przy jakimś ośrodku położonym pomiędzy drzewami i nad wodą. Jak sugerował Kuba okolica Lublina i Warszawy. Bębnię tutaj co chwilę o jakimś spocie na tle natury ... mam nadzieję że takie spotkanie wypali. |
_________________ www.americancarclub.strefa.pl
www.zlotautamerykanskich.strefa.pl |
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2012-09-10, 08:33
|
|
|
Hm. między Wawą a Lublinem to będzie ciężko, no chyba że tor Ułęż. Jeśli chodzi o okolice Lublina to wiadomo - jeziora. Tylko to nie ułatwia zadania ludziom z zachodu i centralnej Polski. |
|
|
|
 |
bakupno
Wspierający ...

|
Wysłany: 2012-09-10, 09:18
|
|
|
Chwilowo nie mam głowy do tego, ale obiecuje zająć się tym... Trudne sprawy rodzinne Wiadomo że tor miał by być atrakcją, a atmosfera piknikowa, musi być |
Piotrek
 |
|
|
|
 |
99piotr99
Wspierający
|
Wysłany: 2012-09-11, 07:35
|
|
|
A co w tym roku z AWSA może ktoś coś słyszał ??? |
|
|
|
 |
nyos
Wspierający
Wiek: 35 Dołączył: 15 Lis 2009 Posty: 1209 Skąd: Wild Wild West
|
Wysłany: 2012-09-11, 18:12
|
|
|
NIE BEDZIE. Odezwij się do mnie tel. |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2012-09-25, 19:29
|
|
|
Wszyscy są za, ustalone też zostało, że raczej będzie impreza na Wschodzie.. więc dalej kontynuujemy w wątku założonym przez Steana:
http://amerykany.com/viewtopic.php?t=3082
|
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
|