Czy ja wiem?
Dla mnie auto nie musi wyglądać, wolałbym by było pratyczne - zawieszone wyżej, by można było się na zlocie w nim przespać, jak dla mnie dużo lepsza baza niż Vette z której pochodzi ten silnik.
Przecież cała idea muscle carów, to potężne silniki w cywilnych autach.. mi tam to się podoba
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!"
A ja chciałbym takie kombi ... uniwersalne i z jajem silnikowo ... to rzecz gustu zgodzisz się Nyos ... wczoraj był mój kolega na chwilę najnowszym Volvo z silnikiem T6 na dwóch turbinkach ... pokazywał mi filmik jak mu Ferrari chciało uciec i dupa pozamiatane ... czyli wniosek prosty nie zawsze znaczek i renoma auta stawia go ponad inne nawet ,,kartoflane ... jak mówi Maniek" haha.
wczoraj był mój kolega na chwilę najnowszym Volvo z silnikiem T6 na dwóch turbinkach ... pokazywał mi filmik jak mu Ferrari chciało uciec i dupa pozamiatane ...
Stenn,
Jasne kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje
Jeśli chodzi o to że ktoś wyprzedził Ferrari to nie znaczy że to Ferrari chciało mu uciec. Sam wiem że jak jeżdzę Vetą, jadę sobie normalnie i ktoś czasami mnie wyprzedza. Pewnie się cieszy że wyprzedził, niech coś ma od życia. Na torze żadne Volvo nie ma szans z Ferrari. Czasami jest jeszcze tak że samochodem sportowym na polskich drogach jedzie się wolniej niż normalnym bo każdą nierówność czuje się 5x bardziej to też jest często przyczyna dlaczego ktoś mógł wyprzedzić taki samochód
To kwestia wielu czynników ... w tej materii jak umiejętności kierowcy jego wyobraźnia itd ... ale samochody na co dzień jeżdżą po drogach a nie na torze ... Ferrari to kult i mega technologia tylko czy warto wykładać 1 mln złotych na takie auto gdy wiele za 1/3 tej ceny dają nie mniejszą frajdę i zbliżone wyniki ... dla mnie ten test może być czystym marketingiem ale frajda była by z posiadania takiego kombi z tym się zgodzisz. (nie napisałem wyprzedził - napisałem że mu nie uciekło ... a uciec chciało bo rozmawiali potem z tym Włochem na cpn-ie i Włoch był pod wrażeniem Volvo tak jak Twój kolega Twojej Vetty)
skoro Ferrari nie jedzie na polskich drogach ze swoją największą prędkością to znaczy że przegrywa
to co że mogło by szybciej... ale nie może ;P więc dupa zbita, moc, osiągi, umiejętności kierowcy, przystosowanie do nawierzchni, pogoda, opony... miliony czynników ale zwycięzca jeden
ja jestem fanem Ferrari. uwielbiam tą markę, w tym teście przegrywa ale Ferrari to Ferrari, jest po co innego niż Cadillac jak ktoś kupuje Ferrari to nie tylko dla osiągów, porównanie bardzo ciekawe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum