Strona Główna AMERYKANY.COM
Tylko prawdziwe amerykańskie bryki, palenie gumy, bulgot V8 i cruzowanie ku zachodowi słońca!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
robie zamówienie na listwy i uszczelki drzwiowe do 3rd gena
Autor Wiadomość
Szymon 
Wspierający
Szymon Dąbrowski

Wóz: el camino '77 6.0 LS2
Wysłany: 2007-04-03, 07:03   robie zamówienie na listwy i uszczelki drzwiowe do 3rd gena

robię zamówienie na listwy drzwiowe zewnętrzne, te co po nich z szyby spływa woda (outer belts) i które większość aut ma już pognite, zmurszałe lub pogryzione oraz na uszczelki do drzwi, chętni winni się zgłaszać do mnie bezpośrednio na maila lub tel.
nic nie przycinam, po kosztach, dlatego im więcej gawiedzi tym lepiej, jak się zorientuję to podam przybliżone koszta,
właściciele aut robionych obecnie na bazie są domyślnie zaliczeni do zamówienia, dostaną tylko info czy podoba im się cena, oto linki co namierzyłem:

listwy z kenosha classic

na drzwi:
z SS Classic
lub
1 aauto

zapytam się jednak w kenosha czy dadzą radę skminić uszczele na drzwi, lepiej wyjdzie jak od jednego zamówi się konkret
WWW: www.GarazSzymona.com
e-mail: biuro@garazszymona.com
www.facebook.com/GarazSzymona

Brolcio 

Wóz: Firebird 92, Sable 97, Camaro 01
Wysłany: 2007-04-03, 20:05   

Wstępnie interesują mnie uszczelki szyb (outer belts), usczelek drzwiowych nie potrzebuje.

Szymon 
Wspierający
Szymon Dąbrowski

Wóz: el camino '77 6.0 LS2
Wysłany: 2007-04-07, 00:04   

na listwy drzwiowe przesyłka wychodzi koło $120 przy 10 kompletach a lekko mam tyle chętnych, każdy komplecik do tego $52, czyli tak z górką $520 za listwy, $120 przesyłka, razy gdzieś 1.25 cło i vat to mamy koło $800 czyli w granicach 2.5k pln czyli na twarz operacja wyjdzie w granicach 250 zeta za dwie listwy outer belty,

z drzwiowymi to wyglądałoby np. tak, uszczele koło $55, niechby nawet $10 każdy komplet, przesłanie do koleżki w stanach bo widzę, że mogą nie chcieć słać do kaczolandu, no to mamy $65 i wtedy ktoś nam to wyśle ale jak mu zawrócimy gitarę to niechby nawet od każdego kompletu doleciało nawet $20, o dodatkowe opłaty się nie martwmy :-> to mamy pi razy drzwi $85/kpl czyli mieści się to na miękko dobrze poniżej 300 zyli za kpl, nawet bliżej 250
WWW: www.GarazSzymona.com
e-mail: biuro@garazszymona.com
www.facebook.com/GarazSzymona

AlCapone77 

Wóz: Cadillac De Ville 4-window 1959
Wysłany: 2007-04-21, 15:12   

Ja ostatnio zamawiałem komplet usczelek do cadillaca 59 na stronie producenta www.steelerubber.com jest katalog online także możecie posprawdzać sobie cenki.
płacić można kartą i to jest plus.
za przesyłke 2 paczki 5 kg + 3 kg zapłaciułem 140 usd
paczka szła moment ze stanów do BYTOM 2 a z bytomia to chyba z 3 tygodnie :) poczta polska ma przyspieszenie yhhh.

Odpowiedz do tematu