Strona Główna AMERYKANY.COM
Tylko prawdziwe amerykańskie bryki, palenie gumy, bulgot V8 i cruzowanie ku zachodowi słońca!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Dlaczego kochacie amerykańskie samochody?
Autor Wiadomość
Amerykanin 
This is America

Wysłany: 2013-09-09, 20:31   Dlaczego kochacie amerykańskie samochody?

Cóż jest to mój pierwszy wpis i chciałbym się was spytać dlaczego kochacie amerykańskie auta? Jeśli chodzi o mnie to wiąże się z tym pewien sentyment. Mianowicie jak byłem mały (5, 6 lat) to mój wujek sprowadzał amerykańskie auta i z moimi rodzicami je sprzedawał z zyskiem (pomimo wysokiego kursu dolara czyli jakichś 4,50 się to opłacało bo cło liczyło się od wagi auta) no i za każdym razem gdy przyjeżdżał to byłem bardzo podekscytowany i podniecony bo wiedziałem że jak to samochód z Ameryki czyli jest inny od wszystkich ;-)

Pozdrawiam

nyos 
Wspierający

Wysłany: 2013-09-09, 21:05   

Hej,

Jest tutaj taki zwyczaj, ze najpierw sie witamy w odpowiednim dziale a potem udzielamy w innych dzialach. Planujesz cos kupic czy juz kupiles? Jest duzo powodow ala ktorych ludzie wybieraja te samochody.

duch_gdansk 

Wóz: camaro 3gen 86r
Wysłany: 2013-09-13, 12:02   

Skoro się przywitałeś :-P . No cóż, bo amerykańskie V8 to jest to i nic tego nie przebije. Dla mnie przedniopędne V6 to tylko miłe, komfortowe dupowozy w których nie ma co kochać ;-) . Tylno pędne V6 to baza do swapa na V8 a kocham tylko te które maja właściwy napęd i właściwy silnik czyli V8 RWD :twisted: .

Amerykanin 
This is America

Wysłany: 2013-09-14, 10:13   

Nom racja Amerykańskie V8-mki brzmią cudnie nawet jak mają tylko 170 koni to po prostu niczym poskromiony mruczący lew a takie Audi A8 4,2 co z tego że ma V8 pod maską jak jej prawie nie słychać.

Odpowiedz do tematu