Witam z Torunia |
Autor |
Wiadomość |
alphamale
Wóz: Chyba Lincoln
|
Wysłany: 2014-09-03, 21:19 Witam z Torunia
|
|
|
Witam serdecznie, właśnei przymierzam sie do zakupu pierwszego w życiu amerykańca. Moje pytanie odnośnie auta skierowałem do działu "zapytaj Szymona"
Pozdrawiam
Michał |
|
|
|
 |
alphamale
Wóz: Chyba Lincoln
|
Wysłany: 2014-09-13, 14:14 Mój Town Car !
|
|
|
Witam, kupiłem wymarzonego LIncolna Town Car, samochód okazał się na prawdę w dobrym stanie silnczek chodzi idealnie skrzynia też, zawieszenie ok! Mam kilka pytań bo już od czytania forów. Co jakiś czas zapala mi się check engine i check ari susp. Stawiam na alternator bo średnio ładuje ( przy wyższych obrotach kontrolki nawet przygasają) zerknąłem że styki i klemy dość mocno zaśniedziałe, ale wolę podpytać na zaś. Do tego problem z szybami słychać silniczki ale szyba chodzi tylko jedna. I teraz pytanie o olej bo du jest masa opinii jaki, jaki do skrzyni i silnika jest najlepszy ? Model jest z roku 1994. Poniżej fotki
 |
|
|
|
 |
iparts

|
Wysłany: 2014-09-26, 11:59
|
|
|
WOW to się nazywa spełnianie marzeń! Gratulacje i niech służy jak najdłużej! naprawdę jest co podziwiać i zazdrościć |
|
|
|
 |
kitt94
Knight Rider 4 ever
|
Wysłany: 2014-10-04, 14:41
|
|
|
Piękna furmanka! |
_________________ Knight Rider, a shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law. |
|
|
|
 |
Kevin
Kevin
Wóz: Dodge Grand Caravan '05
|
Wysłany: 2014-10-07, 15:26
|
|
|
Witam.
Przyłączam się do powitania.
Od lat pasjonuję się motoryzacją Amerykańską.
Podążając za moją pasją, posiadam na chwilę obecną
Dodge Grand Caravan 3.8
Stown & GO. |
_________________ Dodge Grand Caravan 2005
SXT Stown & Go 3,8 Benz/LPG
Suzuki VZ 800 Cruiser
Yamaha YP250 Majesty
Był:
Ford Probe I gen 2.2 Turbo '1992
Chrysler Serbring 2,5 V6 '1995 |
|
|
|
 |
ntr
Administrator GM driver :-)

Wóz: '87 El Camino
|
Wysłany: 2014-10-08, 17:15
|
|
|
Temat przeniesiony do powitań - świetnie uzupełnia Twoje przywitanie.
Pytania techniczne kieruj do działu technicznego, najlepiej jedno pytanie na jeden temat - będzie łatwiej ludziom odpowiedzieć i odnaleźć później.
Dodatkowo używaj też funkcji "szukaj" - mamy na forum właścicieli Fordów i Lincolnów, może też już zadawali podobne pytania? |
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne!" |
|
|
|
 |
|