brak umiejętności przywitania ... albo ja nie ogarniam |
Autor |
Wiadomość |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2014-07-27, 10:26 brak umiejętności przywitania ... albo ja nie ogarniam
|
|
|
Muszę to opisać. Bo mnie irytuje. Od pewnego czasu tu nie zągladałem i postanowiłem zobaczyć kto dołączył do grona amcarowców i jakie zdziwienie ... przywitanie jak najbardziej - tylko dlaczego w formie mega okrojonej, brak umiejętności napisania 3 słów skąd, co mam i krótki opis oraz załączone zdjęcie. Bo nasuwa mi się refleksja że większość pojawia się tutaj z jednego powodu (nie wszyscy) bo coś pierdolne.... i pieprzne.... i trzeba porady (tylko czy stuka czy puka) - dla mnie zrozumiałe chętnie pomogę, podpowiem ale człowiekowi, który potrafi przyjąć zasady obowiązujące w świecie tej subkultury - mamy chwalimy się wymieniamy się spostrzeżeniami - a nie piszemy mam 2 amcary i jestem skądeś, a reszta towarzystwa go prosi, dopytuje i prosi o foty. Trudno może znowu ktoś nie będzie ta moją szczerością zadowolony, ale może nauczy to innych że należy się po ludzku przywitać a nie kur... Jestem bo kupiłem i dupa (ale co, jakie i jak wyglada to nie istotne - bo jest zasada trzeba się przywitać bo nie dowiem się czy puka czy stuka) I tyle ... |
_________________ www.americancarclub.strefa.pl
www.zlotautamerykanskich.strefa.pl |
|
|
|
 |
mike
Czerwone są szybsze

Wóz: 3gen firebird 4BlackBetty
|
Wysłany: 2014-07-27, 11:16 Re: brak umiejętności przywitania ... albo ja nie ogarniam
|
|
|
Stenn napisał/a: | Muszę to opisać. Bo mnie irytuje. Od pewnego czasu tu nie zągladałem i postanowiłem zobaczyć kto dołączył do grona amcarowców i jakie zdziwienie ... przywitanie jak najbardziej - tylko dlaczego w formie mega okrojonej, brak umiejętności napisania 3 słów skąd, co mam i krótki opis oraz załączone zdjęcie. Bo nasuwa mi się refleksja że większość pojawia się tutaj z jednego powodu (nie wszyscy) bo coś pierdolne.... i pieprzne.... i trzeba porady (tylko czy stuka czy puka) - dla mnie zrozumiałe chętnie pomogę, podpowiem ale człowiekowi, który potrafi przyjąć zasady obowiązujące w świecie tej subkultury - mamy chwalimy się wymieniamy się spostrzeżeniami - a nie piszemy mam 2 amcary i jestem skądeś, a reszta towarzystwa go prosi, dopytuje i prosi o foty. Trudno może znowu ktoś nie będzie ta moją szczerością zadowolony, ale może nauczy to innych że należy się po ludzku przywitać a nie kur... Jestem bo kupiłem i dupa (ale co, jakie i jak wyglada to nie istotne - bo jest zasada trzeba się przywitać bo nie dowiem się czy puka czy stuka) I tyle ... |
Księżycówki mu dać !! |
|
|
|
 |
Shogun v8
Wspierający Proud Redneck

Wóz: T/A '88 + '82+ Z28 '87
Wiek: 40 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 335 Skąd: Lublin/Galway
|
Wysłany: 2014-07-27, 11:32
|
|
|
witaj, pokaż foty |
|
 |
Stenn
Wspierający

Wóz: Chevy Tahoe 5.3, GMC Savana 5.7, Chevy G20 5.
Wiek: 52 Dołączył: 16 Lut 2012 Posty: 314 Skąd: Hrubieszów
|
|
|
|
 |
Techno200
Wspierający

Wóz: Fbody
|
Wysłany: 2014-07-27, 21:52
|
|
|
Wszedzie ten sam problem. Handlarze, pytajacy o mechanike i fantasci, o burakach nie wspominajac. Tylko roznie sobie radza z tym nA innych forach . |
|
|
|
 |
|